Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• acikaaa
    acikaaa одговори на темата CraGo.
    Ти благодарам Дино
  • FiC DoGG
    3500e оглас без ниедна слика, само слоп? Админи нема некое правило против продавање ветер и магла? Можеби треба да има.
  • xhktw
    xhktw одговори на темата Багови.
    Ете го помина со Payoneer картицата, Стопанска пак феилна. Али не исклучувам можноста Стопанска да е најголемото срање на свет. Иначе...
  • dino
    dino одговори на темата CraGo.
    Мислам дека наоравија некои промени како функционираат, се регистрираш на нивниот сајт име презиме емаил и број за контакт со адреса...
  • xhktw
    xhktw реагираше на мислењето на D во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ова е одговорот од банката: On-line payment error (3D authentication unsuccesful.) HPP-1001: Неточен број на картичка.
  • Lalevskog
    Lalevskog одговори на темата Проблем со PC.
    Дај повеќе инфо, пиши цела конфигурација. Новата матична ако е на ново ти е под гаранција. Пушти и слика од куќиштето, можда си ја...
  • Глупав
    Глупав реагираше на мислењето на TexasUS во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Затоа имам и претходно спомнато, вакви проблеми а видам одма само мејл најдетално образложено и објаснето и нема кај да бегаат, можда ќе...
  • D
    D одговори на темата Багови.
    Ова е одговорот од банката: On-line payment error (3D authentication unsuccesful.) HPP-1001: Неточен број на картичка.
  • B
    Брате додека овде ве читам сите полемики оваа пц конфигурација полека ќе се даде за некој ден веќе имаме купувач што земат. Мислам дека...
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Т-Home оптика.
    Затоа имам и претходно спомнато, вакви проблеми а видам одма само мејл најдетално образложено и објаснето и нема кај да бегаат, можда ќе...
  • TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на marv во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ете кај мене по достаточно малтретирање 2 дена скоро, на крај се најде еден пушти налог, ми сменија BRAS на ноудот, и да видите како...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на krema во темата Смешни слики/видео клипови со лол лол.
  • Pane24
    Pane24 одговори на темата Проблем со PC.
    Mozebi nedovolno napon vo elektricnata mreza? Dali e naponot na 220v? Ili e 180v ili 250-270v ?
  • Z
    Здраво Имав земано нов половен пц и работеше без проблем 3-4 месеци потоа се расипа одеднаш матичната и напајањето и ставив нови и после...
  • rotkiv
    rotkiv додаде нов оглас: [ново] JBL Quantum50 - Wired In Ear Gaming слушалки - 800 ден. Видете го целиот оглас...

ИТ маркет

На врв Дно