Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• rotkiv
    Се продаваат нови некористени слушалки - JBL Quantum50. Еднаш се отворени од кутијата само и пробани дали работат. Доаѓаат спакувани во...
    • viber_image_2026-07-30_22-45-19-783.jpg
    • viber_image_2026-07-30_22-45-19-972.jpg
    • viber_image_2026-07-30_22-45-20-197.jpg
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Колку што знам така се даночат и фирмите кои увезуваат. Данокот е на целата вредност со сите поврзани трошоци до наша царина. На...
  • xhktw
    xhktw одговори на темата Багови.
    Пробувам да купам про членство, стигам до делот кај што пополнувам детали од трансакциска, кликам продолжи и ме враќа назад на наплата...
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на Oktar во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    После невремето има прекини. Претпоставувам дека дел се поради нивни интервенции а дел поради други екипи што работат на расчистување...
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Т-Home оптика со жал ми е жал ми е.
    Тек во градинката да видиш, цела е затрупана со паднати дрва.
  • FikanA
    Ова е една од понеизбалансираните конфигурации што ги имам видено во последните 10 години, па уште и цената...Џизс! За пола цена од таа...
  • FikanA
    Blagodaram da si kupite poubavo. Se najdobro...
  • Freddy_Krueger
    Ова е една од понеизбалансираните конфигурации што ги имам видено во последните 10 години, па уште и цената...Џизс! За пола цена од таа...
  • Manis
    Manis одговори на темата Aliexpress.
    Од прилика колку ќе ми наплатат царина/ддв и сл. за пратка од 228 евра ? Не знам дали ми се исплаќа да порачам пратка од 228 евра...
  • zemakius
    zemakius одговори на темата Aliexpress.
    Ништо против но зошто шипингот станува дел од тој 18%?
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на Mr.Jack во темата Вегански алтернативи со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Нека биде темава за вегански замени на разни продукти. Да почнам со оваа листа на продукти достапни во Македонија:
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Т-Home оптика.
    После невремето има прекини. Претпоставувам дека дел се поради нивни интервенции а дел поради други екипи што работат на расчистување...
    • 1785439398428.jpeg
  • I
    Indigo44 одговори на темата Aliexpress.
    Ај ќе видам баш што ќе направет и ќе споделам искуство
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Зависи од пошта до пошта. Последна нарачка имаше статус ослободена од царина. Нареден ден ми ја донесоа, наплатија давачки, па ми стигна...
  • I
    Indigo44 одговори на темата Aliexpress.
    Чудно, кај мене стои дека е превземена од нив, а на страницата не стои ништо за откуп и не стигна никаква порака на Вибер, сеедно ќе...

ИТ маркет

На врв Дно