Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• FikanA
    FikanA одговори на темата Safe City - Камерите за казнување.
    Ова кога ќе го лупне некој знам дека е време да се гасам од Ај Ти М К Форум
  • M
    MALINOV.A одговори на темата Stremio.
    Simnete si HDO BOX za televizor, nisto podobro nemam koristeno za torenti
  • 1
    1s3ct0wN реагираше на мислењето на xenon во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Реактивна популистичка политика расцепена по шевови. Му текнало на некој да тера сензационалистички пост/вест/фејсбук "иницијатива" -...
  • 1
    1s3ct0wN реагираше на мислењето на pipelin во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Од Хрватска до Македонија возиш по совршен автпат... Влегуваш во Македонија и почнува голготата, 100, па 80, па некаде 120, па си возел...
  • Вајкинг
    Вајкинг реагираше на мислењето на xenon во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Чувај ги предрасудите за "девелопери со ранчиња" пошто се патетични. Откако претходно директно ме адресираше дека мене ми била одземена...
  • xenon
    xenon одговори на темата Safe City - Камерите за казнување.
    Чувај ги предрасудите за "девелопери со ранчиња" пошто се патетични. Откако претходно директно ме адресираше дека мене ми била одземена...
  • Vlad944
    Vlad944 одговори на темата Ananas.mk.
    Постои А500
  • kolesk
    kolesk одговори на темата MaxTV - Генерална дискусија.
    Дали ова се бесплатни канали? Денес дознав дека можам да гледам фудбал на тв. (на крај...) Знам дека мтв не земаа пренос, а ретко следам...
  • filipkir
    Има некаде во Скопје да се купат Walkman-и? Имам полно аудио касети и сакам повторно да ги слушнам по 20 години, а не ми се зема цел дек...
  • Martin Arsov
    Martin Arsov одговори на темата Ananas.mk.
    Ги укинаа и стандардите купони, тие што беа A500, A1000, A2000 веќе не постојат.
  • Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на Popay во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Види знам се киселиш од последниве дешаванки со законов , пошо ти е одземен дел од лична слобода, да дивееш по улици со батеријата со...
  • DarthJe5us
    DarthJe5us одговори на темата Паметни часовници.
    Xiaomi Watch 2 некој има? Екранот му фали светлина? Xiaomi S4 подобар избор е?
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на xenon во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    "Дивеењето" го извади од конзерва со спанаќ да помине евтиниот ad hominem пошто немаш друг аргумент? Имам некој филинг дека луѓе што...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на FatCat во темата Stremio со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Им дадов шанса и на сремио и нубио, срање тешко, доста често рандом проблеми, нема конкуренција за пиратерија класичен торент.
  • G
    Јас годинава вложив во НЛБ, имаа период без влезна провизија. "Проблемот" со ИБКР и Т212 е што имаш тон опции и скоро никакви провизии...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно