НЕ!me interesira nesto, ako otvoram paypal od tuka od mk , moze li od stransvo da mi prefrlat pari na neaili ne?
pa kako togas vrakaat pari (primer edna drugarka kupuvala nesto od ebay i ne i go pratile no parite i vratile na paypal) ..zosto togas nemoze i pari da mi preflat
Прочитај правилата на форумот (пишувај кирилица!) па прочитај Paypal тематаpa kako togas vrakaat pari (primer edna drugarka kupuvala nesto od ebay i ne i go pratile no parite i vratile na paypal) ..zosto togas nemoze i pari da mi preflat
Едно е да ти вратат твои, веќе платени средства а друго е да ти пратат туѓи средства за производ или услуга ти што ги нудиш.pa kako togas vrakaat pari (primer edna drugarka kupuvala nesto od ebay i ne i go pratile no parite i vratile na paypal) ..zosto togas nemoze i pari da mi preflat
Или другарка ти има пејпал од друга држава, или парите си ги има добиено на картичка но никако на пејпал, трето нема.pa kako togas vrakaat pari (primer edna drugarka kupuvala nesto od ebay i ne i go pratile no parite i vratile na paypal) ..zosto togas nemoze i pari da mi preflat
pa da na kartickata sto i e na paypal i stignale.. pa toa ne mi e jasno ..stom i stignale na kartickata a i gi vratile preku paypall kako ne mze da se pratat?..i sto i nemozam ni tamu da ti odgovoram kaj sto si mi komntiral pravila da citnam.. mozev tamu da komentiram sega ne mozam.. cuden nekoj forum so uste pocudni luge ? ..znaci neznam prasuvam no nemam pravo ..nema sto dasi gubam tuka vremeto ke si najdam drug forumИли другарка ти има пејпал од друга држава, или парите си ги има добиено на картичка но никако на пејпал, трето нема.![]()
nemam kirilica zatoa a pravila procitavПрочитај правилата на форумот (пишувај кирилица!) па прочитај Paypal темата
Слободно оди си на друг форум и не замарај.. ваквите ченови како тебе заслужуваат бан ,а кирилица сигурно знаеш да наместиш или да побараш на некој форум како се местиcuden nekoj forum so uste pocudni luge ? ..znaci neznam prasuvam no nemam pravo ..nema sto dasi gubam tuka vremeto ke si najdam drug forum
nemam kirilica zatoa a pravila procitav
..nema sto dasi gubam tuka vremeto ke si najdam drug forum
Astro се понуди преку TW ако добро памтамСлободно оди си на друг форум и не замарај.. ваквите ченови како тебе заслужуваат бан ,а кирилица сигурно знаеш да наместиш или да побараш на некој форум како се мести
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден