Cika
poweruser
- 8 декември 2009
- 2.770
- 1.640
Грешка мислеш.Абе постребале са ни овие брзини, вака само брзо ке ни ги исцица 10те GB дата, и така се уште нема опција за проверка на старото. У телефоно има, ама мислам дека ги мере заедно со вифи.
Грешка мислеш.Абе постребале са ни овие брзини, вака само брзо ке ни ги исцица 10те GB дата, и така се уште нема опција за проверка на старото. У телефоно има, ама мислам дека ги мере заедно со вифи.
Фазлиновичу, пишувај по разбирливо, ти се молам.Абе постребале са ни овие брзини
А ако имаш пакет од 1500МКД?Абе викам џабе ни се волкави брзини, само побрзо ке го потрошат интеренето од 10 гига.
И така сеуште нема опција за проверка..
20mp се доволни. Дакле шта није јасно.
Абе викам џабе ни се волкави брзини, само побрзо ке го потрошат интеренето од 10 гига.
ti blagodaram prijatele...se ubavo samo nemaat aplikacija seuste za proverka na internet i minutite,sekoj ne e na 500 ili 1500 den pretplata..eve jas zedov tarifata 300 i sakam da kontroliram minutite i internetot ali nema kadeЗаради тоа што исти прашања на исти теми се одговараат по сто пати. На Т-мобајл мрежа се
Абе викам џабе ни се волкави брзини, само побрзо ке го потрошат интеренето од 10 гига.
Епа кога јадеш поспоро побрзо ке се заситеш бе ајнштајне.Друже логикава тие као ќе јадам 5 ќебапи поспоро и ќе се најадам како 10-ка да сум изел.
Количината е таа, нема врска бавно или брзо. Таа е логиката.Епа кога јадеш поспоро побрзо ке се заситеш бе ајнштајне.
Ќе замолам некој од модераторите да ги отсртрани мислењава погоре, не им личи на некои членови да се расправаат со тролови од трет ешалон.Количината е таа, нема врска бавно или брзо. Таа е логиката.
Вебстрана што е 5mb ќе биде 5mb без разлика на брзината со која се отвара.
Брзината на нетот е одлична. Се убив од зборење овие неколку часа, одличен квалитет има повикот. Така да ко за први неколку часа е пријатно изненадување.Avtorot sakase da kaze deka mnogu ke surfa
Posto brzinata e pogolema i ke trosi povekje internet
Inaku kako zadovolni nezadovolni....
Moj vpecatok e deka generalno pozitivno reagirate na Telekabel, m?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Една недела на телекабел. Екстра!Avtorot sakase da kaze deka mnogu ke surfa
Posto brzinata e pogolema i ke trosi povekje internet
Inaku kako zadovolni nezadovolni....
Moj vpecatok e deka generalno pozitivno reagirate na Telekabel, m?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja sum na Telekabel i se ubiv od zborenje... nikoj mi se nema pozaleno deka ne me slusaПред малку разговарав со број на Телекабел и на почеток се слушаше убаво, а после ептен слабо и како од дупка. Кај сите е вака?
Вееќе 2ор ден ми е како користам, а поприлично денес доста и нет и повици користев. Немам проблеми околу ова засега. Доколку има, ќе споделам. Исто и за нетот, цело време си имаше 4G, немам забелешки ни околу ова.Пред малку разговарав со број на Телекабел и на почеток се слушаше убаво, а после ептен слабо и како од дупка. Кај сите е вака?
fala za informacijata prijatele2 Step Verification од денеска и за Microsoft функционира без никакви проблеми и доцнења.Се надевам ќе останат сериозни и ќе работат на забелешките од корисниците и понатаму.
![]()
Na portiran broj se ti raboti ili na 074 si2 Step Verification од денеска и за Microsoft функционира без никакви проблеми и доцнења.Се надевам ќе останат сериозни и ќе работат на забелешките од корисниците и понатаму.
![]()
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден