Цена? Локација?Погледнете го атачментот 81893
Anker 10W Wireless Charger
17.71 долар, алиекспрес.Цена? Локација?
Да ја заокружам годинава со неколку машки класици и слушалки за конечно да ги пензионирам Siberia V2 после 6 години.
- Dior Homme Parfum 75ml - 87€ (Pieper DE)
- Dior Eau Sauvage EDP 2017 50ml - 48€ (Notino DE)
- CHANEL Bleu de Chanel EDP 50ml - 53€ (Pieper DE)
- Cooler Master MH751 - 53€ (Real DE)
Немаше deal за Parfum на BDC, па скокнав на EDP пошто одамна користев EDT и не бев фасциниран. Онака ми беше. Не сакам баш mass-appealing да бидат и преферирам појќе да се со карактер. EDP е баш линеарен ама woody и свеж. Немат голема проекција, ама трајт долго на кожа. Parfum е стварно подобар од двата.Не си свесен колку е подобар Parfum. DHP е прејак, не е хумано тоа да се користи во секојдневни услови, нереален е, месец дена на облека.
Sauvage EDP си е на место, НО, откако го користам BDC Parfum, сите други дизајнерски парфеми отидоа у заборав.
Samsung Galaxy Tab S5e. Купен од Телеком поради продолжување договор, инаку таму е мислам 23,000. Иако од телефон никогаш не ми текнало да користам DeX, на таблетов е лепота, поврзав тастатура и глушец на него и не е лош дури и за работа, ако не ви смета фактот што е 10.5 инчи. За филмови/серии/игри е лепота.
Погледнете го атачментот 81941

Со здравје да користиш , фан бој за филмот од франшиза Star Wars
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Немаше deal за Parfum на BDC, па скокнав на EDP пошто одамна користев EDT и не бев фасциниран. Онака ми беше. Не сакам баш mass-appealing да бидат и преферирам појќе да се со карактер. EDP е баш линеарен ама woody и свеж. Немат голема проекција, ама трајт долго на кожа. Parfum е стварно подобар од двата.
За жал DHP е ослабнат во проекција и долготрајност. Пред две-три години купив decant 20ml шо го користев до есенва и тврдам дека беше нереално. Чудовиште. Буквално два пати прскаш и минимум 15 сати на кожа, со 3-4 сати scent-cloud на пола метро од тебе. Имаше голема дистинкција помеѓу фазите и првата фаза траеше буквално 30 минути. Втората беше 3-4 сати и после третата беше leathery dry-down/skin scent. Сегашниов е 10-15 минути Rose/Orange/Iris, 1 саат Iris/Oud/Sandalwood и после до крај Leather/Iris/Oud/Sandalwood.
Па пошто официјално е кажано дека ќе ги сменат/преформулираат во 2020та си реков да го купам за спомен. Сегашнава верзија е со batch code од пред еден месец и е осетно послаба од таа што беше пред неколку години колку и да негираат од Dior. Сепак ми е подобар од DHI шо за мене е премногу метро-сексуален. Ова е баш in your face маженствен и доста поларизирачки. Не ми е важно кој шо мислит и не сум во потрага по внимание или комплименти сакам да уживам во то шо го носам зависно од приликата и местото.
Исто така го купив Club De Nuit Intense, ама мислам дека ќе ја грдеше сликава. Не е ништо посебно. Комплетна гужва од хемикалии. И тие не знат шо прат со него. На мене после 1 сат мирисат ко Dior Sauvage, а луѓево го споредват со Aventus. Можда порано имало некоја сличност, ама сега не гледам освен онака 15-20 минути дур трајт отворањето и после то не е ништо посебно. Можда му требит потопло време. Не знам, ќе го пробвам на лето. За сега уживам на работа со Eau Sauvage и BDC.
Јеби га доцна е за Delete и нема опции сегаdelete.
Овие пасуваат на долче густо нели? Пробај ги и ме интересира вкусот во однос на оригиналните капсули, дали се достојна замена, ги меркам некое време да пробамДедо Мраз што не иде, не иде.... вчера се подновив со кафемат од Сет, 3,700 банки.
![]()
И капсули за проба од КитГо, 240 денари двете пакувања, 20 парчиња.
![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Stavi mu barem generator na struja , proziveduvaj struja i bidi korisen za domasniteTACX Blue Matic тренажер, добиен како поклон од другарче што се префрли на smart варијанта па не му беше потребен. Досадно у ПМ да вртиш на ова ама со временскиве услови надвор, подобро е од ништо.
![]()
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден