Камо го?Имаш powerbank од DELL саглам.
Мислам дека ова е многу добра цена (во моментов има купон SUMMER22 за -10%, а шипингот е 20$), на Али не најдов ништо ни приближно
Ме чеша џебот иако реално можам и без ова.Мислам дека ова е многу добра цена (во моментов има купон SUMMER22 за -10%, а шипингот е 20$), на Али не најдов ништо ни приближно толку моќно по слична цена. На сајтот на производителот е дупло, на Newegg троструко.
View: https://www.youtube.com/watch?v=FetEmz6Up5Q
Ме чеша џебот иако реално можам и без ова.
Топ цена, и уредчево изгледа топ!
Грешка им е али не признаваат![]()
Кога идеш на buy now те пренасочува на aliexpress и вика дека транспортот е 110 долари, е сеа тука кај нас може да јадеш и царина и ддвSeparate Wheel BT Series-Lvbu ebike kit,electric bicycle conversion kit controller motor battery.
seat battery design/hidden controller/package battery/ flexible to fit/Quick installation/Electric bike modification /Pedal assist/fast charge/long range/outdoor riding/front wheel/front hub motor/36v 250w/ebike conversion kit for commuting/waterproof /easy to ride /Micro Power system/simple...www.lvbu.tech
здраво, дали некој може да ме упати како да го купам китов но транспортот да не чини повеќе од уредот? фала
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден