Ali G
hello world
- 28 мај 2023
- 218
- 298
Па ако го полниш додека го користиш не го намалува времето кое го поминуваш пред екран.
Па ако го полниш додека го користиш не го намалува времето кое го поминуваш пред екран.
Не, ама не се празни батеријата.Па ако го полниш додека го користиш не го намалува времето кое го поминуваш пред екран.
Не, ама не се празни батеријата.
Освен за полнењето додека нешто друго се прави за друго се слагам. Не гледам причина да имам СОТ за музика, подкаст, и слично. Исто гледање серија/филм на мобилен е само крајна нужда, иначе е глупост. Еве баш гледам сега минатава недела имам просек 2часа СОТ, со мејлови, допишувања, ИГ, ФБ, Х,, Форум, музика, итн, итн..., дури и малку навигација која исто не мора да нонстоп скин он за да работи. Тоа 6+ СОТ ми личи на децава мои тинејџери и помлади полнолетни кои и мочаат со мобиленЗа ништо од ова сѐ што наброја, нема потреба екранот цело време да работи, ниту па има причина зошто за тоа време не може телефонот да се полни.

Трагедија![]()
Samsung Galaxy S24 owners' frustrating wait for stable One UI 7 just got longer
Galaxy S24 owners, you might have to wait longer for stable One UI 7www.androidpolice.com
Samsung remains the only major Android manufacturer yet to update its 2024 flagship to Android 15, while other companies have already rolled out the update — even to their mid-range devices.
Пластична е таа ?
Да. Претходната пластична што ја имав на s24 не пожолти воопшто скоро година дена.Пластична е таа ?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Топ си е пластиката. Многу пати ми паднал претходниот телефон со исто пластична заштита и нема ни гребаницаземете си гумена за заштита, ова пластикава не помага при падови.
И јас ја користам истата.
Погледнете го атачментот 146708
Погледнете го атачментот 146709
Наредно што барам (и никаде нема) е фолијата од Самсунг...
Со лајт или без? 7.5ч е супер. Ме чуди што и с24 викаа дека е добра.Погледнете го атачментот 146727
Страшна батерија има S25 барем во споредба до S24. Од 30% па надоле ми е ставено power saving.
Со лајт.Само да напоменам на 4G e телефонот нон стоп. Мада и на S24 цело време беше на 4G. Максимум 5 саати вадев на S24.Со лајт или без? 7.5ч е супер. Ме чуди што и с24 викаа дека е добра.
5 саати на С24, нешто грешка да не си? Комотно се вадат над 6ипол саати СОТ и тоа од 100 до 20%, без лајт без power saving.Со лајт.Само да напоменам на 4G e телефонот нон стоп. Мада и на S24 цело време беше на 4G. Максимум 5 саати вадев на S24.
Никогаш не сум извадил ни близу ова..5 саати на С24, нешто грешка да не си? Комотно се вадат над 6ипол саати СОТ и тоа од 100 до 20%, без лајт без power saving.![]()
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Релевантно е зошто е истиот корисник. Не е толку важно колку е самата бројка дали е 5 или 6,5 затоа што тоа многу варира од човек до човек. А вака кога знаеш дека е 5ч, а сега е рецимо 7,5 часа имаш подобрување од 50%. Ете и да не е реално 50, да има некоја варијанса или некој екстрем, може да се каже со сигурност дека батеријата е подбора. Еве мене ми значи ова искрено, и би размилил да го заменам S23 веќе со S25 ако е толку подобра батеријата. (Иако реално размислувам и за S25U и Oneplus 13 и Oneplus 13R и слични)Никогаш не сум извадил ни близу ова..
Телефонот нон стоп го користев со 4г без wifi и Always on display. Исто вака го користам и S25
Баш така. Кај мене едниот беше 5 часа со ист начин на користење а кај вториов е 7.5 часа.Релевантно е зошто е истиот корисник. Не е толку важно колку е самата бројка дали е 5 или 6,5 затоа што тоа многу варира од човек до човек. А вака кога знаеш дека е 5ч, а сега е рецимо 7,5 часа имаш подобрување од 50%. Ете и да не е реално 50, да има некоја варијанса или некој екстрем, може да се каже со сигурност дека батеријата е подбора. Еве мене ми значи ова искрено, и би размилил да го заменам S23 веќе со S25 ако е толку подобра батеријата. (Иако реално размислувам и за S25U и Oneplus 13 и Oneplus 13R и слични)
Неспоредливи се сликиве, ебати самсунгот.
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден