Јaс немoжaм дa јa нaјдaм oпцијaтa зa прaќaње oд јузер нa јузер. Имaм 2кa диoптер, пoмoш?Да го има, го смениле менито си помислив со тиа „anti money laundering“ глупости дека го скинале ова ама добро е се е тука.
Било кој во свет има ПејпалИнаку според тоа што го видов, најверојатно може да се праќаат пари на пајонир и евро и долар картицата. Ке го тестирам ова во наредниве денови.
Или на било кој во свет што има девизна сметка, што заштедува доста време ако треба да праќате преку банка на некого со оние чудни прашања и барање фактури...
Точно, но имам чувство дека пејпал добива конкуренција.Било кој во свет има Пејпал
Не може сега за сега, нема опција receive money from us bank, а картицата е мастер и исто таа не може да прима пари од пејпал.Мене пејпал ми е незаменлив, навика. Дали е можно од пејпел да се префлаат пари на оваа карта? извинете не пратам до старт, ако да која е постапката.
Не. Само знаеш дека Топ-ап мора да се прави со картичка СО ИСТО ИМЕ? Или отвори нов револут со исто име како на америчката дебитна картица, напуни го со неа и префрли си ги преку Револут кај тебе...Здраво, дали некој пробал да направи top up (deposit) на ravolut со дебитна картичка од америчка банка ?
Мхм. ФалаНе. Само знаеш дека Топ-ап мора да се прави со картичка СО ИСТО ИМЕ? Или отвори нов револут со исто име како на америчката дебитна картица, напуни го со неа и префрли си ги преку Револут кај тебе...
Зашто би префрлал од тутунска на revolut? Треба да се малтретираш да отвараш акаунт, да инсталираш апликација, да префрлаш пари и после да стигнеш до последниот чекор а тоа е внес на податоци од картичката. Наместо сето ова можеш директно да одиш на последниот чекор и да купиш со картичката од тутунска. И они не наплаќаат провизија. Добиваш известување по порака за секоја трансакција. Ако има било каков проблем им се јавуваш на 15600 и одма ја блокираат картичката и трансакцијата. Побезбедно од ова здравје.Ме интересира дали можам да префрлам пари од visa electron картицата од тутунска банка,картица на која ми иде платата,и парите се во денари,дали може да се префрли и дали ако ги префрлам на revolut сметката автоматски ке се претворат во долари или не може пошто се во денари? И друго.. Дали ке ми наплатат провизија во тутунска заради префрлањето од мојата трансакциска на revolut сметката?
И која е најмала сума која може да се префрли на revolut ?
Payoneer се поригорозни за праќање од јузер на јузер и мануелно ги одобруваат трансакциите ако за првпат се прават трансакции. Не е можно на Payoneer сам да ја наполниш картицата без посредство на трета фирма за процесирање пари.Па прочитав се, само не ми е јасно зошто ви треба ваква картичка кога Payoneer функционира. Ради провизиите?
$10 е минимум за top-up. За префрлање од човек на човек е можеби долар или помалце (сум пратил и еден цент од зезанција)Нaјмaлaтa сумa е 10 дoлaри/еврa/фунти вo зaвиснoст oд тoa кoјa вaлутa ти е нaместенa кaкo примaрнa.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh