Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Проектор за спортски преноси

bobipp

hello world
13 ноември 2009
451
298
bobipp's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 2700X with Wraith Prism Cooler
Motherboard
Asrock B450 Pro 4
Storage
SSD Samsung 860 EVO 250 GB
PSU
Riotoro Enigma G2 650W Gold full modular
RAM
2x8 GB G. Skill Ripjaws V 3200 Mhz
Video card
MSI GTX 1650 SUPER 4 GB OC Edition
Case
Riotoro CR400 2x120 mm fans
Mouse
A4Tech X-710BK
Monitor
AOC i2269vwm 21.5" IPS
OS
Windows 10 Pro
Препорачајте ефтин проектор кој би се користел за спортски преноси (сега за СП ;)), и секако за детска забава. Ги гледав овие најефтините no-name што се продаваат по фб и онлајн продавници, на пример овој: LED Мини проектор за домашно кино – MkMarket

и овој:
1780387308242.png
ама некако не ми се ризикува, па разгледав Анхоч и Сетек има за околу 5-6000 со 1 год гаранција:

Дали некој користел некој од овие да сподели искуство дали ги бидува воопшто за основна употреба? Планирам да поврзам тв бокс од MTel на него преку hdmi.

Yoss

read-only
13 октомври 2024
23
24
Скопје
Препорачајте ефтин проектор кој би се користел за спортски преноси (сега за СП ;)), и секако за детска забава. Ги гледав овие најефтините no-name што се продаваат по фб и онлајн продавници, на пример овој: LED Мини проектор за домашно кино – MkMarket

и овој:
Погледнете го атачментот 162078
ама некако не ми се ризикува, па разгледав Анхоч и Сетек има за околу 5-6000 со 1 год гаранција:

Дали некој користел некој од овие да сподели искуство дали ги бидува воопшто за основна употреба? Планирам да поврзам тв бокс од MTel на него преку hdmi.
Јас нарачав ваков ко на сликава од Aliexpress и нема врска тоа 4к едвај FullHD вади резолуција, сликата не е нешто посебно ама за тие пари тоа се очекува. Пробав да го поврзам со телеком ресивер ама не сакаше да прими сигнал преку HDMI така да незнам дали ќе можеш со Mtel тв боксот. Според мое мислење вака ко за детска забава може да врши работа, а за светско гледање и такви работи мислам дека треба нешто по солидно, барем мене не ми направи толку мерак сликата и секако ќе треба платно некое за него или на бел ѕид да се пушта :)

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.600
1.764
Ама солидното си бара сериозни пари, кога ќе видиш колку пари се 4К проекторите како овој од линкот, за тие пари се купува сериозен телевизор. А тоа што не прима секаков сигнал можеби е до HDCP протоколот кој не е поддржан од овие играчка проекторите.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно