spiritBreaker
LaravelMaster
Во исчекување на разврската на случајот pending...
Не бе зашто да доплатиш, само си ги зимаш назад парите со образложение дека едноставно не ти се допаѓа. Добра идеја за некој што има мобилара.Worst Case Scenario
Да речеме веке сум купил таков телефон, и нешто ми се сјебало на истиот (а не ми подлежи под гаранција), знам да гледам ЈуТуб туториал и знам да растурам и склопам телефон
Е сеа, си го купувам тој од анхоч, си праам промена што ми треба мене, и после неколку саати (што побрзо нели, за помалку сомнително) им го вракам телефонот на анхоч као сум се предомислил и сакам да доплатам за некој друг (поубав/поскап)..
Хаха се надевам дека не постојат вакви психопати мегутоа само ми текна како можна варијанта![]()
Ти друже незнам зашто уопште си се замарал, си губел време и нерви со телефон што жена ти го купила? Ем кинезарија ти купила ем проблеми ти створила. Дај и го на нејзе нека иде она нека се расправа со анхоч. Може со едно идење ќе завршела работа.Сабјале ми пишале на меил, јас касно видов во меѓувреме ми се јавија од anhoch, одобрен е нов телефон или враќање на средствата, благодарност до anhoch и уште еднаш покажаа дека се најодговорна компанија со најдобра грижа за корисници.
бтњ: ми кажаа дека телефонот имал фабричка грешка, што значи дека кинезите сјебале работа.
читаат, не се секирајЕте и мене ми е мило што се завршила работата како што треба.
А можно е и да не читат овде![]()
Се работи за фирмата АмакоНет, со овластен сервис Асса Електроникс.
Под камери се отвара, нема бегање тука. Се гледа каква е состојбата на уредот и доколку би тужел со мисла дека те лажат, ќе извадат снимки и ќе се заврши се за 5 мин.Јас на пример би сакал да знам во кои дупчиња може да се навлезе, од таа страна.
Без разлика за која продавница се работи, имајте малку почит кон другиот кога зборувате и прашувате. Не се понашајте како џекови, не покажувајте значки од МВР и слично...
Освен ако шабаните не станат големи имиња, пошто ова е Македонија.И да се цитирам сам за крај.Шала на страна, но големите имиња се секогаш прилепени за земја, само шабаните летаат у ваздух.
Џабе, пак е шабан.Освен ако шабаните не станат големи имиња, пошто ова е Македонија.
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден