Ovoj e mnogu dobardrzac za tv otvara
Дали може на ПЦ и дали може да се стави на повеќе уреди пример ПЦ и мобилен ама да се пушта само од еден уред истовремено бидејќи ограничувањето е 1г/ 1уредИсто и јас продавам листи за цел свет со поддршка.
Цената зависи од повеќе работи (повеќе инфо во ПП), ама еве грубо за членовите на форумот може за 2500 ден (1 година / 1 уред).
Испратено од G3121 преку IT.mk форум апликација
Да, баш така, може од секаков уред но само еден активен.Дали може на ПЦ и дали може да се стави на повеќе уреди пример ПЦ и мобилен ама да се пушта само од еден уред истовремено бидејќи ограничувањето е 1г/ 1уред
Да можам да потврдам. Истите канали и распоред ги имаат овие и оние на Али. Само што Али го препродаваат за 1000 ден годишно, а овие бараат 69$ годишно. Голема е разликата. Исто на Али повеќето од каналите се 1080p , овде се нешто послаб квалитет ама сосема доволен.Ова е многу познат, мислам дека од него после препродаваат на али.
Sign in | Best Buy IPTV
bestbuyiptv.shop
1000 денари и 3990 денари годишно за иста услуга не е баш мала разлика.Да можам да потврдам. Истите канали и распоред ги имаат овие и оние на Али. Само што Али го препродаваат за 1000 ден годишно, а овие бараат 69$ годишно. Голема е разликата. Исто на Али повеќето од каналите се 1080p , овде се нешто послаб квалитет ама сосема доволен.
Да можам да потврдам. Истите канали и распоред ги имаат овие и оние на Али. Само што Али го препродаваат за 1000 ден годишно, а овие бараат 69$ годишно. Голема е разликата. Исто на Али повеќето од каналите се 1080p , овде се нешто послаб квалитет ама сосема доволен.
Не е богами.
Затоа си користиме STB.
Ама битен е серверот, распоредот на канали може да биде ист...Да можам да потврдам. Истите канали и распоред ги имаат овие и оние на Али. Само што Али го препродаваат за 1000 ден годишно, а овие бараат 69$ годишно. Голема е разликата. Исто на Али повеќето од каналите се 1080p , овде се нешто послаб квалитет ама сосема доволен.
Пушти линк од Али ако не ти е тешко.
MKD 113.43 55%OFF | Hot sale Stable HD World Smart TV Smart Pro xxx STB IOS PC VLC Enigma2 : NL|BE|FR|ES|SW||UK||USA| Free 24 Hours Test
Каде?Ниту еден канал не отвора.
Како да не, еве гледам веќе 2 часа.Nese lazete, nisto ne funkcionira....
Не ми ни треба толкава стабилност. Согласен сум да има краток бафер, или сецкање ако ме кошта 3x помалку.Никогаш, ама баш никогаш нема споредба листа од Али за 30 30 евра со премиум листа како Виет и некои останати
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не ми ни треба толкава стабилност. Согласен сум да има краток бафер, или сецкање ако ме кошта 3x помалку.
Stb emu?Моето иптв од @trencevski престана да работи. Дали е исто и кај вас?
Да, тоа не работи од вчера.Stb emu?
Kaj mene raboti
Кај мене работи, понекогаш знае да застане кога има утакмици за викенд, но во глабала работи како што треба.Да, тоа не работи од вчера.
Е па ако бе друже и да не се нивни и да се реселери цената на оргиналот треба да биде пониска одАма битен е серверот, распоредот на канали може да биде ист...
Ретко кој има изворен стрим за каналите, сите ги превзимаат.
Многу сервери на али се испреплеткани како пајажина, не се нивни они се само риселери.
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден