Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Препорачајте IPTV

RoninMK

Gaining Experience
20 април 2016
150
102
Од искуство знам дека само VPN работи во Грција. Лично не сум пробал, но ако треба може да пробам денес па да ти потврдам. Генерално проблем има таму и со бавниот интернет, најдобро е прво да провериш и која брзина ја имаш.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

FikanA

Intern
3 април 2025
10
7
Средe никаде...
Од искуство знам дека само VPN работи во Грција. Лично не сум пробал, но ако треба може да пробам денес па да ти потврдам. Генерално проблем има таму и со бавниот интернет, најдобро е прво да провериш и која брзина ја имаш.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ако успееш да провериш, супер, ако не никому ништо. Навистина не мораш да си одземаш време со тоа. Ќе одам ја за 2 недели па ако не ке видам ќе пробам тогаш и со VPN ако на моите не им проработи викендов. Фала ти многу на одговор.

stefan

Gaining Experience
13 април 2007
640
483
Прилеп
github.com
Еве јас сега се вратив од одмор во Грција гледав фудбалски натпревар пред 3 дена без ВПН.
Ама погоди на кој сервис :)

има и на proton.me free vpn plan

Последна промена:

nashinec

Intern
8 ноември 2016
25
36
Земал некој ИПТВ од овие z2u да препорача ИПТВ за разумна цена?
Од Z2U ги пробав сите со нормална цена околу 20-30 евра годишно, над 10 имам пробано, само овој може да се каже дека е ок

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Od site seleri na z2u imas na 1 mesec, 3, 6 I godina. Eve ti od istata za godina ama zemi na mesec prvo probaj dali ke ti bide ok tebe
Го имаш коростено ти овој? Ги има сите балкански канали? Средени се листите нешто или онака расфрлани?

Luxell

Gaining Experience
7 јули 2012
281
74
Го имаш коростено ти овој? Ги има сите балкански канали? Средени се листите нешто или онака расфрлани?
До што имав пробано порано од Z2U листите не беа средени, балканските канали кога работеа а кога не.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
До што имав пробано порано од Z2U листите не беа средени, балканските канали кога работеа а кога не.
Имаш нешто конкретно што имаш користено да споделиш? Барам асален ИПТВ без да ми прави бафер, а да не кошта бубрег

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.237
820
Скопје Аеродром
Имаш нешто конкретно што имаш користено да споделиш? Барам асален ИПТВ без да ми прави бафер, а да не кошта бубрег
Добри се листите од Z2U, балканските канали не се веќе ЕКСЈУ, туку по држави.

Баш од горе линкот имам земено за 1 година и нема бафер, телекабел на таблет вифито со стриминг серверот ми покажува 30 со 60.
Имам телекабел 80/80.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Добри се листите од Z2U, балканските канали не се веќе ЕКСЈУ, туку по држави.

Баш од горе линкот имам земено за 1 година и нема бафер, телекабел на таблет вифито со стриминг серверот ми покажува 30 со 60.
Имам телекабел 80/80.
Од овој линк имаш земано? Каков квалитет се каналите?

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.237
820
Скопје Аеродром
Од овој линк имаш земано? Каков квалитет се каналите?
Да од овој продавач, добар квалитет имаат, за спорт појма немам пошто не сум љубител на спорт воопшто. Има доста филмови ексу и тоа од 2025.
Со скрил платив.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Да од овој продавач, добар квалитет имаат, за спорт појма немам пошто не сум љубител на спорт воопшто. Има доста филмови ексу и тоа од 2025.
Со скрил платив.
Ке земам за месец првин за да видаж каков им е квалитетот и побитно дали ке ми прави бафер. Имам лошо искуство со еден друг кинески ИПТВ константно прави бафер кај мене, додека истиот тој ИПТВ кај другар тера без да сецне.

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.237
820
Скопје Аеродром
Ке земам за месец првин за да видаж каков им е квалитетот и побитно дали ке ми прави бафер. Имам лошо искуство со еден друг кинески ИПТВ константно прави бафер кај мене, додека истиот тој ИПТВ кај другар тера без да сецне.
Ако одиш преку вифи дома и таму има загуби. Пред се тестирај го серверот http://a1.lion.wine колку ти дава пинг и останати параметри.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.603
7.911
mikrotikmacedonia.online
Ако одиш преку вифи дома и таму има загуби. Пред се тестирај го серверот http://a1.lion.wine колку ти дава пинг и останати параметри.
Таман е.. ?

Screenshot-20250715-135854-Speedtest.jpg

cppffs

Gaining Experience
7 април 2019
102
108
Што апликација корисите за IP - TV на телевизориве, имам еден андроид и еден LG WebOS

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.237
820
Скопје Аеродром
Ќе ти врши работа без проблем.
Мислењето е автоматски споено:

Што апликација корисите за IP - TV на телевизориве, имам еден андроид и еден LG WebOS
За Андроид ја користам оваа и доста е брза и работи без никаков лаг. Тестирана со вирустотал и има 0 threads.

stefan

Gaining Experience
13 април 2007
640
483
Прилеп
github.com
Пред да купиш иптв обавезно пингај го хостот или домејнот што ке ти го испратат за гледање . За да немаш проблем со сецкање.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.434
2.709
aleksandar.mk
pipelin's setup  
OS
macOS
Еве тестирајте го тоа IPTV погоре од z2u, не го бива според мене..

Thank you very much for choosing our product.

Account Information.

Xtream CODES.

Playlist Name:Any Name

Username: yjE85278

Password: 5BZX4299

Host/URL: http://a1.lion.wine

Iptv Smarters:http://smart.lionsmart.cc

M3U LINK Is:

OFFICIAL APP:

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.237
820
Скопје Аеродром
Еве тестирајте го тоа IPTV погоре од z2u, не го бива според мене..
Кај мене е ок, сосема задоволен. Сега сигурно нема да дозволи повеќе од 2 уреда да се конектираат и ќе нема пристап повеќе може и бан да добие акаунтот...

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.492
Мислења
1.012.503
Членови
36.680
Најнов член
KMT Solutions