Ова ми се допаѓа ептен, бравоАј тука пошо у чатот нема да видите - следна сезона гости двајца (познати малку или повеќе) секоја емисија и на нинтендо свич или нешто кај шо има Co-Op versus игрици, да играат еден против друг. Или ко у Top Gear шо правеа со ранг листата со најбрзи кругови околу траката, стајте рекорди у некоја игрица со возење или нешто слично да пробуваат гостите кој ќе има најдобар time.
Сонуваш уште.Дечки не ми се верува дека го освоиф ПЦ-ТО!!!!
А шо? тебе криво ти е? ај сеа плачи ко други дека е местено...Сонуваш уште.
Ништо за мене нема а? Е јбг сине оде функција...
Ова ми се допаѓа ептен, браво
И ја сакам маицаМаица?
шо бе, да не си делите розе маички за на парада? гееви едни!Само за мене мајца!![]()
Има и кантички вазелин со мирис на шумски јаготки и гранули за дополнително задоволство...шо бе, да не си делите розе маички за на парада? гееви едни!
список со наградени кај има?
некој ја играл со читови!!!!
Само за мене мајца!![]()
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден