Ова ми се допаѓа ептен, бравоАј тука пошо у чатот нема да видите - следна сезона гости двајца (познати малку или повеќе) секоја емисија и на нинтендо свич или нешто кај шо има Co-Op versus игрици, да играат еден против друг. Или ко у Top Gear шо правеа со ранг листата со најбрзи кругови околу траката, стајте рекорди у некоја игрица со возење или нешто слично да пробуваат гостите кој ќе има најдобар time.
Сонуваш уште.Дечки не ми се верува дека го освоиф ПЦ-ТО!!!!
А шо? тебе криво ти е? ај сеа плачи ко други дека е местено...Сонуваш уште.
Ништо за мене нема а? Е јбг сине оде функција...
Ова ми се допаѓа ептен, браво
И ја сакам маицаМаица?
шо бе, да не си делите розе маички за на парада? гееви едни!Само за мене мајца!![]()
Има и кантички вазелин со мирис на шумски јаготки и гранули за дополнително задоволство...шо бе, да не си делите розе маички за на парада? гееви едни!
список со наградени кај има?
некој ја играл со читови!!!!
Само за мене мајца!![]()
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден