Денеска беше поторшена извесна сума на платежни средства кај лицето @TylerMkD и можам да потврдам дека станува збор за многу коректна услуга, висококвалитетен лик и екстра производ кој целосно се поклопува со описот и спецификацијата која претходно беше приложена. Од блиски извори, имам сигурна информација за уште една успешна и среќна зделка кај истото лице. Се на се, топла препорака, има од мене Certified Seller иако ја не ги делам тие беџовите.
фала батица +1 и за тебе само за добро да се гледаме и слушамеДечко на место! +100 за @xCorbe
Фала ти за слушалките братко, екстра се!
+1 и за тебе друже+1 @Enigma човекот дури и ми ги донесе, исправни комплет само троа прљавичкиги дував со компресор мислам дека и пајаче убив од напојувањето. Работат топ.
Нема на што брате, со здравје да си ги користиш, ако треба нешто тука сум.@HardCorec дечково се нафати да ми пушти антенчиња бесплатно! секоја чест, голема препоракаиако уште не сум ги земал, сигурен сум дека се топ, поздрав
Истиот тој член шо ти го спомна мене ме маткаше лани една недела за таблетот за на крај да не се јљвува, да не крева, да не одговара... Зборувај ми за одговорностНеизмерно голем +10000 за @vladimir171 пошо ме снабди со барем пола од деловите шо ми недостигаат за ретро писито. Ќе треба секако уше нешто ама ако сите се исправни може и секундарна конфигурација да излезе која во негово име ќе биде донирана на некој заинтересиран член или слично. Уште еднаш, прељубезен, преажурен, се пре!Фала!
За секој има втора шанса. Исто и за него имам позитивно искуство.Истиот тој член шо ти го спомна мене ме маткаше лани една недела за таблетот за на крај да не се јљвува, да не крева, да не одговара... Зборувај ми за одговорност![]()
Истиот тој член шо ти го спомна мене ме маткаше лани една недела за таблетот за на крај да не се јљвува, да не крева, да не одговара... Зборувај ми за одговорност![]()
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден