на глобал сони ако има почнато попусти и бундлс со игри .. истите би биле и кај нас more or lessПочекајте еве на инстаграм излезе реклама дека ќе имаат некои Black Friday попусти од 27-30.11, а официјалната страна не им отвора
на глобал сони ако има почнато попусти и бундлс со игри .. истите би биле и кај нас more or lessПочекајте еве на инстаграм излезе реклама дека ќе имаат некои Black Friday попусти од 27-30.11, а официјалната страна не им отвора
Купи си ваучер од G2A.Здраво дечки ве молам за помош сакам да купам ваучер од амазон. Пробав со стар мој акаунт ама адресата ми беше македонска, ја сменив америчка и пробав со картичка да платам не ми одобрија ми барат документ за плаќање. Дали ако напраам нов акаунт директно адреса во америка ке можем да купувам?
Како лесно го пиша ова.Направи амерички PayPal и плаќај директно на PS Store.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Исто како што се прави US PS Account. Барем кај мене беше така. Единствено Ea Access не можев да платам, друго се функционира.Како лесно го пиша ова.
Како се прави амерички пејпол?
Не ти бара пејпол картица за да го верифицираш?Исто како што се прави US PS Account. Барем кај мене беше така. Единствено Ea Access не можев да платам, друго се функционира.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Во Premium Edition влегува singleplayer и multiplayerСредив со амазон фала ви. Уште една работа ако знае некој гта 5 premium online edition дали го има сторито или само за онлајн е? Фала.
Amazon. Стај ус адреса само.Ок, од која страна би можел НАЈлесно да купувам ваучери со македонска картичка? До пред некој месец користев американска картичка па плаќав директно со таа, но немам повеќе пари па ми треба друго решение.
Досега имам пробано од gamecarddelivery.com и cdkeys.com. Cdkeys беа океј и се беше многу лесно но многу често немаат ваучери за американски регион, како што е и сега моментално.
Gamecarddelivery пак бараат неколку чекори за верификација. Првиот пат кога нарачав од нив ми бараа да им пратам лична карта или пасош и да им пратам слика каде што се гледа моето лице и да држам бел лист на кој го има напишано моето име и бројот на нарачката. Средив тоа кога нарачував првиот пат и втор пат кога сакав да нарачам нешто од нив ми бараа да им се јавам на некој број и да им го кажам пак моето име и бројот од нарачката. Океј, ова за мене не би претставувало проблем но не би сакал да го правам секој пат кога ќе нарачувам нешто и плус имам неколку другари кои не знаат англиски и сакаат да купуваат онлајн па ова за нив би било малку покомплицирано.
Пробав и со g2a но таму кога пробав да направам checkout ја добив оваа порака и не можам воопшто да купувам нешто од таму.
Британија.Здраво дечки.. конечно и јас се скрасив со ps4 .. E сега при креација на акаунтот,пошто ја нема Македонија, дали да одберам United States регион или United Kingdom регион?
Fuck yeah, сега па со PS5 цените на сони игрите се 70$/70£, нема дилеми кој е поефтин.Строго Америка
Тоа му доаѓа 95 долара, не е мала разлика од 15 долари, за тие пари можеш уште една игра да земеш.Fuck yeah, сега па со PS5 цените на сони игрите се 70$/70£, нема дилеми кој е поефтин.
Нов акаунт, нов ПС+, се празно. Нема префрлање на игри и слично. Ако сакаш тоа продужи си со грчкиот и готово. Ќе најдеш некаде и за нив топ-ап картии. Не сум приверувал дали грците имаат посебни или некоја ЕУ генерална.Да прашам, кога го купув PS4 го купив од Грчка и тогаш купив и PS+ од таму. Акаунтот кога го отворив за да активирам PS+ го отворив како Грчки и се беше ок. Сега за 10тина дена истекува PS+ и треба да купам и активирам нов. Ме интересира ако купам PS+ од тука или од USA и отворам нов акаунт, нормално ке треба да го рег. акаунтот како наш или амерички, е сега доколку тоа го направам и активирам нов PS+ дали игрите од стариот акаунт ке ми останат или не? Или нема врска PS+ од која земја е? Можам да купам нов и да го продолжам на стариот? Или па морам пак да купам Грчки? У кратко како да направам за да продолжам PS+ и да ми останат игрите што ги имам?
Да со волет средства можеш, така ги купува малиов мој. За други финти и начини незнам.Ок, фала. Друго, пробувам да купам battle pass за fortnite. До сега не сум имал никаков проблем да купам vbucks со кредитната картичка што ја имам, али ова не можам да го купам. Пробав и со paypal и пак не сака, ми вика дека тој username и pass за paypal не постојат. Дали ако купам PS network card од g2a ке можам да го искористам за да го купам battlepass или има некоја друга финта како да го купам?
Е да де купуваш соодветно на акаунтот. Јас УСА и УК, зависно која игра каде е земена.USA купуваш или ....? Бидејки мене ми е акаунтот рег. како да е Грчки.