Pane24
GpuHardware
Sam si gi pravam ramkite.пане сиромаштија, од ко крена железото само дрвени ригој прајте...![]()
Polesno e za rabota drvovo..
Sam si gi pravam ramkite.пане сиромаштија, од ко крена железото само дрвени ригој прајте...![]()
Со шрафови за кнауфпане, оскудација, од ко крена железото само дрвени ригој прајте...![]()
Me zaeba ovoj , tamam da kupev x6ka..
Погледнете го атачментот 104146Погледнете го атачментот 104147
Ако нема да ти пратам една екипа мајстори.Ај кажи, ама вистина. Има ли куќата фасада![]()
@Pane24 druze sto model se ovie?Me zaeba ovoj , tamam da kupev x6ka..
Погледнете го атачментот 104146Погледнете го атачментот 104147
Не се гледа ништо тука кое каде е врзано од толку што е збиено све.@Pane24 druze sto model se ovie?
Prodavas li grafiki oddelbo ili?
Moze li edna slika da stavis kako se vrzeni rizerite so sata ili molex kabel,moze da znam,mene mi e strav da ne utnam nesto vo mojot rig.
Од март наваму запознав многу нови копачи на етереум. Воглавно ги запознавав заради тоа што беа трупови за компјутери па им требаше помош околу риговите (ситни подесувања во BIOS и сл.)
До денес кај ниту еден не видов валоризација или иницијатива да направат нешто со тие силни пари.
Срце големо колку кокошка стриптизерка.
И јас не сум видел некој крипто милионер да купи било што освен можеби уште графички![]()
ergo e 2gb hahahaА рејвен ли се копа сега? DAG се приближува до 4гб, здравје во 2023 лето некаде ќе се вратат барем 4гб картите на мени
Погледнете го атачментот 104167
И сега што највеќе e профитабилно после етх да се копаа?А рејвен ли се копа сега? DAG се приближува до 4гб, здравје во 2023 лето некаде ќе се вратат барем 4гб картите на мени
Погледнете го атачментот 104167
Па ваљда рејвен штојазнам не сум копачИ сега што највеќе e профитабилно после етх да се копаа?
RVN и ERG можи и VTC или ETC ама немам муабет со нив.И сега што највеќе e профитабилно после етх да се копаа?
Ако погледаш на фотката монтирано е со хитсинк, за жал само од еден хитсинк од горната страна бидејќи нема простор да легне и од долната.Треба да го извадиш од кутија, вака нема да ти работи добро...
1) Многу побрзо ќе ги вчитува игритешо бенефит има дека е 980про, а не некое кингстон шо оди со 1500 мб/с пример?
А то соларнико ти е за против уроци?1) Многу побрзо ќе ги вчитува игрите
2) Кога ќе е полно нема да биде споро ко хард-диск
3) Животниот век треба да му е подолг
4) Препорака од Sony е да има минимум 5500MB/s брзина на читање. (Прото вади над 6000MB/s)
Тој е за симбиоза меѓу плејстејшано и графичката картичка. Ко се прај апдејт на плејстејшано можи да го фати мајата и да му се зголема перформансите.А то соларнико ти е за против уроци?
Да врлиш тро солца, за да тргни на арно
Испратено од телефоно.
Слушнав се.Никој не станал богат работејќи.
Има некои индикации за пад на цените на графичкиве или уште ќе растат?
Сигурно ќе паднат некад, значи 100%.Има некои индикации за пад на цените на графичкиве или уште ќе растат?
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден