Немој да си ја зел првата, не зафркавај, за 4000 денари кај нас во Сетек имаш Cooler Master или HyperX, види во мислењето над тебе кој модели точно. Ако веќе земаш од Али земи нешто до кај 2к ако ти е за поевтино, макар шо кај нас имаш во Сетек Модеком механички за 2к со Оутему свичој. Океј е колку шо знам. Нема логика да купваш од Алиекспрес, од кај нас земи ем нема да чекаш ем ќе имаш гаранција.Еве и јас решив да се придружам на клубот.
Ќе ми биде прва механичка тастатура и ми треба безжична варијанта.
Размислувам да ја земам оваа GamaKay LK67 од Aliexpress.
Ама низ резултатите ми се појавува и некоја Tester68 со многу пониска цена. Не знам, можеби вреди да се проба.
И двете се hot swappable, сакам да почнам со brown switches па ќе видиме понатаму.
Ваше мислење или искуство со овие две, или некој друг предлог?
Од каде нарача, и колку пари?
Има ли некаде у МК каде што се продаваат Keychron директно? (без нарачки и чекање 30-45 дена)
Заинтересиран сум за Full size K10.
Нексио >>>>>>>>> ддстореИма ли некаде у МК каде што се продаваат Keychron директно? (без нарачки и чекање 30-45 дена)
Заинтересиран сум за Full size K10.
Во право си не ја видов дека ја има на залиха, пиши ми мене @DonFrozex да ти резервирамНексио >>>>>>>>> ддсторе
neksio_cenovnik куцни keychron во срчот и најди што ти треба. Кажи се дека си од форум па ке си добиеш и попуфче. Батали ги ддстор.
Дечки, од каде може да се купат HyperX Pudding Keycaps овде кај нас ? Гледам на алиекспрес има 2500 денари се. Или предлог некој за pudding било какви ако има кај нас што не се по 3к денари ? Зошто се по 3к wtf..