Шо има врска заев со твојата пратка?Decki vnimavajte koga naracuvate od kina ako vi prakaat preku singapore moze da promasat namesto kaj nas da pratat nakaj northern mariana islands
Ova veke po tret pat mi se slucuva, fala zaev
Decki vnimavajte koga naracuvate od kina ako vi prakaat preku singapore moze da promasat namesto kaj nas da pratat nakaj northern mariana islands
Погледнете го атачментот 129203
Decki vnimavajte koga naracuvate od kina ako vi prakaat preku singapore moze da promasat namesto kaj nas da pratat nakaj northern mariana islands
Narackata ne e preku aliexpress tuku ebayСум немал ваков проблем досега.
Во shipping секогаш селектирам AliExpress Standard.
North Korea, North Carolina за неписмени некој политичар им е крив.Decki vnimavajte koga naracuvate od kina ako vi prakaat preku singapore moze da promasat namesto kaj nas da pratat nakaj northern mariana islands
Предлог за корекција што приметив... на полето џа тракинг бројче, англискиот превод имаш испуштено буква Р, tacking number пишуе.Вчера правев свадба, а саботата до ниедно време досредував некој работи, и неделата сабајлето пред црква приметив дека нешто имав расипано, денеска го средив, додадени се плус некој работи и само што ја пуштив за review за App Store, утре ако успеам да средам и на google да ја пуштам за review, среда одам на одмор, и штом се вратам ваљда ќе бидат одобрени и двете и ќе гледам да ги пуштам.
Чисто набрзина што е сменето:
Кој сака да ја проба и за андроид, повелете линк до зип со ask фајлови, за да не е еден огромен поделен е за различни системи, така да еден од трите ќе работи сигурно. APK-ата моќете да ги најдете во атачменти подолу.
- Темата ја средив, мислам со темна плава дека е подобра отколку таа темно розевата/магента/циклама
- Смене е начинот за промена на пратките, така да сега е поедноставно, неместо да го внесете истиот tracking number за да промените нешто, сега имата swipe кон десно за edit/промена, и swipe кон лево за delete/бришење
- Додадено е поле за додавање на слика. Се што треба е да го додадете линкот од продуктот на aliexpress, и апликацијата сама ќе ја собере сликата од посочениот линк (оваа опција работи исклучиво со aliexpress, доколку побарате да интегрирам и со други страни пишете feedback на TestFlight или тука)
- целиот код е прекуцан да работи побрзо, и сега користи GetX скоро секаде, и прекуцувајки го тој дел успеав да ја расипам апликацијата, но еве се се среди, и ке гледам на одмор да ја потестирам пред да ја пуштам. Би бил многу благодарен ако повеќе луге ја истестираат тука и да ми пријават грешки доколку постојат а лично ги немам приметено.
Погледнете го атачментот 129170
Одобрена и достапна на AppStore за iOS, да се надеваме за некој ден ќе ја одобрат и за Android:Вчера правев свадба, а саботата до ниедно време досредував некој работи, и неделата сабајлето пред црква приметив дека нешто имав расипано, денеска го средив, додадени се плус некој работи и само што ја пуштив за review за App Store, утре ако успеам да средам и на google да ја пуштам за review, среда одам на одмор, и штом се вратам ваљда ќе бидат одобрени и двете и ќе гледам да ги пуштам.
Чисто набрзина што е сменето:
Кој сака да ја проба и за андроид, повелете линк до зип со ask фајлови, за да не е еден огромен поделен е за различни системи, така да еден од трите ќе работи сигурно. APK-ата моќете да ги најдете во атачменти подолу.
- Темата ја средив, мислам со темна плава дека е подобра отколку таа темно розевата/магента/циклама
- Смене е начинот за промена на пратките, така да сега е поедноставно, неместо да го внесете истиот tracking number за да промените нешто, сега имата swipe кон десно за edit/промена, и swipe кон лево за delete/бришење
- Додадено е поле за додавање на слика. Се што треба е да го додадете линкот од продуктот на aliexpress, и апликацијата сама ќе ја собере сликата од посочениот линк (оваа опција работи исклучиво со aliexpress, доколку побарате да интегрирам и со други страни пишете feedback на TestFlight или тука)
- целиот код е прекуцан да работи побрзо, и сега користи GetX скоро секаде, и прекуцувајки го тој дел успеав да ја расипам апликацијата, но еве се се среди, и ке гледам на одмор да ја потестирам пред да ја пуштам. Би бил многу благодарен ако повеќе луге ја истестираат тука и да ми пријават грешки доколку постојат а лично ги немам приметено.
Погледнете го атачментот 129170
Линкот кој го дава апликацијата не е директен линк до самиот производ, туку те редиректира кон него, затоа не функционира.Супер! Браво! Честитки!
Само и понатаму не функционира додавањето фотографија од производот со линк од AliExpress апликацијата.
Дали и на други им се случува ова?
Гледам и писма се поретко стигаат по сандачињата у влез.
Фала ви.
Како да го опрајме ова, односно како да дојдиме до директнио линк?Линкот кој го дава апликацијата не е директен линк до самиот производ, туку те редиректира кон него, затоа не функционира.
Налет......... Фала ти..Сите членови од форумов, што имаме пишано во темава, најчесто тоа го пишуваме.
Читни малце наназад.
(Ова пред се за скопскиве пошти се однесува).
Испратено од телефоно
Фала, така функционира (барем на оваа новава апликација Тракле).Ако го отвориш линкот во browser, почекај да се отвори производот и горе ќе го имаш директниот линк. На тој copy-paste и си работи.
Погледнете го атачментот 129215
Преку самата апликација не знам дали може да се добие директниот линк.
[email protected], овде прати им во ПДФ screenshot од страната каде нарачката е направена, и извод од банка (може и пораката што ти стигнала при плаќање), пази да се во еден ПДФ документ, направи атач, во subject на емаилот стави го тракинг бројот, и пиши детали на емаилот за контакт, број име презиме и после тоа е игра на чекање.На царина дреме од 1ви...Погледнете го атачментот 129213
Ама не пишува во описот дека недостасува фактура.[email protected], овде прати им во ПДФ screenshot од страната каде нарачката е направена, и извод од банка (може и пораката што ти стигнала при плаќање), пази да се во еден ПДФ документ, направи атач, во subject на емаилот стави го тракинг бројот, и пиши детали на емаилот за контакт, број име презиме и после тоа е игра на чекање.
Само ќе губиш време ако чекаш да ти ја сменат на тој статус. Ако имаш за царинување, прати им документи, или јави се во 02 240 1876 и прашај ги фино што треба и ќе ти каже тој, фин беше и ми помогна вчера и денес да го процесират пратката за да ми стигне утре пред празникот.Ама не пишува во описот дека недостасува фактура.
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден