Mnogu se grizat oni za korisnicite vednas ima da smenat, a mozda ke ti baraat i maticen broj i data na ragjanje i posle ke ti recat ne vi se sovpagjaat ahahahahahhПиши им во контакт формата нека го имплементираат месечно да биде.
Go proglasuvam za umreno .....!!!Лајка пак има мака. Ѕвонам кај мајка ми и татко ми и вика дека се недостапни а имаат мрежа..
Не не ништото не помогна. 4 броја се дома ни еден не работи. Ете умрено еРестарт на андроид.
Otprilika taka nekako....Јас мислам дека проблемот е што многу корисници од А1 и Телеком избегаа на Лајка оператор и сега А1 прават опструкции за клиентите да се вратат назад.
Dali nekonlj dobi vo kontakt centar za info sto se slucuva?Сопки им прават аједан.
Kako ke se javis koga 079 1212 kazuva ne moze da se vospostavi vrska so brojot sto go povikuvate.....Dali nekonlj dobi vo kontakt centar za info sto se slucuva?
Nema efekt,sto deka ke zvonis .....Dzvonese li nekoj vo kontakt centar voopsto?
Ke stane koga ke go opravat vo UK.Lyca pak padna
www.brif.mk
Ako prodolzi lyca, so sporo i ne resavajne na glavniot problem so A1, so ovaa opcija padni -- stani za 1 mesec -10 000 sim ke bidat....![]()
Интернет преку мобилен користат 1.458.377 претплатници - Бриф
Со пристап до интернет со широк и тесен опсег преку мобилна мрежа заклучно со четвртиот квартал минатата година биле 1.458.377 претплатници. Податоците на Агенцијата за електронски комуникации покажуваат дека најголем удел во бројот на претплатници по тој основ со 48,66 проценти има А1...www.brif.mk
Kaj mene od nova god,.ne stigaat Otp pri naplata od Stb, A1 broj imam ostaveno vo stopanska, plajkajneto si pominuva ....vednas na app, ima zadrzana suma toa sto sum plajkal....Дали некој престанал да добива СМС кодови од банка, за плаќање преку Лајка (СМС код за верификација на трансакција). Конкретно за Стопанска Банка, иако претходно најнормално си работеше?
Kaj mene od nova god,.ne stigaat Otp pri naplata od Stb, A1 broj imam ostaveno vo stopanska, plajkajneto si pominuva ....vednas na app, ima zadrzana suma toa sto sum plajkal....
Прашај во темата за (не)Стопанска банкаБлагодарам многу, а дали место СМС може на апликацијата да се добива ОТП код за плаќање (за класичен ОТП токен апликацијата функционира во ред)
Mozelo i na email da stiga Otp.Благодарам многу, а дали место СМС може на апликацијата да се добива ОТП код за плаќање (за класичен ОТП токен апликацијата функционира во ред)
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден