Samsung имаат фатален проблем со ова.Ако продолжи и во наредните дена да ти троши, фактори и ќе се оправи.
Проблемот се јавува кога ги мигрираш Google контактите и апликациите од стариот на нов андроид телефон заедно со сите пропратни поставки, мене истото ми се случи кога се префрлив од Samsung S7 на S7 Edge. Специфичното намалување на батеријата се случува заради вграденото следење на начинот на користење, циклусот на полнење и празнење на батеријата. Практично заедно со сите поставки од Google акаунтот на новиот телефон се префрлаше и "навиката" за циклусот на полнење и празнење, и со тоа фактички ти се јавува како не целосно времетраењето на батеријата.Samsung имаат фатален проблем со ова.
Се некоја апликација или random увек цица батерија, а и кога е исклучен екранот исто така.
Linus збореше за ова во едно видео:
View: https://m.youtube.com/watch?v=n46s_iF_IV4
MIUI11?
Нели имаше Mi a3?
ИмаШе сега немаШе А3,од пријател земав Pocophone F1,веќе 2 нед го терам.Нели имаше Mi a3?
Не очекував дека ке издржи волку
Мхм...сакам и јас машки телефон...![]()
Gratz, претставувам дека си задоволен целосно сега![]()
Дефинитивно најкомплетен уред и ми недостигаше големината, закривениот екран и премиумот. Се мислев дали пак да одам на снапдрегон, с9+ уште го користам и батеријата е предобра, ама налетав на понуда со ексинос и сепак сум среќен.
Од кој аспект? Мене напротив многу ме нервира кај Самсунзите посебно кога читам нешто.ми недостигаше големината, закривениот екран и премиумот.
Како бе најкомплетен? а OP/Xiaomi?h:
Од кој аспект? Мене напротив многу ме нервира кај Самсунзите посебно кога читам нешто.
Има ли некој да се пофали со Ајфон?![]()
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден