DarthJe5us
poweruser
- 2 јануари 2012
- 3.124
- 2.343
Дали само мене ми е преспор форумот деновиве?
Исто и мене, недела дена наназад.Дали само мене ми е преспор форумот деновиве?
Дали само мене ми е преспор форумот деновиве?
Само јас ли осеќам дека форумот е бавен последниве 2-3 недели?
Го оправи @Fatal1ty_
Прво беше 1-2 пати од 10 да не се лоудира целосно страната, а спор од 3-4 секунди.
Сега веќе нема целосно нелоудирање ама спор е 7-8 секунди![]()
Таман додека љуто стискаш одговор, да се чил аут, број до 10.Го оправи @Fatal1ty_
Прво беше 1-2 пати од 10 да не се лоудира целосно страната, а спор од 3-4 секунди.
Сега веќе нема целосно нелоудирање ама спор е 7-8 секунди![]()
Богами, човек носталгично да почне да жали за Андроид/iOS и Интел/АМД препискиБи убацил опција за downvote на коментари/теми, и после Х downvotes - коментарот/темата да биде "collapsed" со напомена дека е ова автоматско because of reasons..
Нешто слично како Редит што имат.
Причина за ова: У последно време има премногу нови членови засегнати од една специфична тема и сите коментираат се и свашта на неа, без да потрошат ни 5мин да истражат некои факти, али затоа се најгласни на форум. секојдневниот МК менталитет сега ни е и на форум.
Кога би можеле да им ги downvote-аме мислењата, истите ќе бидат автоматски collapsed и нема да се фрустрираме да ги читаме и да губиме време на истите.
(Не е исто кога би ги игнорирале истите тие членови)
Би убацил опција за downvote на коментари/теми, и после Х downvotes - коментарот/темата да биде "collapsed" со напомена дека е ова автоматско because of reasons..
Причина за ова: У последно време има премногу нови членови засегнати од една специфична тема и сите коментираат се и свашта на неа, без да потрошат ни 5мин да истражат некои факти, али затоа се најгласни на форум. секојдневниот МК менталитет сега ни е и на форум.
Кога би можеле да им ги downvote-аме мислењата, истите ќе бидат автоматски collapsed и нема да се фрустрираме да ги читаме и да губиме време на истите.
...Причина за ова: У последно време има премногу нови членови засегнати од една специфична тема и сите коментираат се и свашта на неа, без да потрошат ни 5мин да истражат некои факти, али затоа се најгласни на форум...
Беше ова на времето. Едни со други членови се нервираат меѓусебе и пола форум беше во црвена репутација.
Се трудам батице и верувам дека можда си и саркастичен, ама и јас и ти и многу други на форумов имаме заробено пари моментално, но не креваме толкава врева.Мораш и нив да ги разбереш, не е лесно кога некој ќе ти чепне во џебот...![]()
Не се согласувам. Секој има право да го каже своето мислење и искуство, аку сметаш дека има дефицит на релативно квалитетни мислења тогаш почни од тебе со промени или смени го изворот на информации. Сакаш да креираме елитизам и да селектираме што е „вредно“ како мислење, а што не? Reddit не е форум за една тематика. Reddit карма системот е најтоксичниот систем што постои зошто луѓево се научени дека доколку не се согласуваат со мислењето треба да го потиснат (downvote) и проблемот е површински „решен“.Би убацил опција за downvote на коментари/теми, и после Х downvotes - коментарот/темата да биде "collapsed" со напомена дека е ова автоматско because of reasons..
Направен е update на addon-от тоа е се што можеме да напраивме ние, освен ако прбоелмот не е поврзан(а вероватно е поврзан) со проблемот со потешкотиите при вчитувањето на страната па проблемот со апликацијата да се реши кога ќе се реши и проблемот со ит.мк генералноБи ги средил еднаш конечно проблемите со тапаток (од пред некој ден не само шо 90% од времето неќат слики да се лоадираат, туку и самите feeds не се рефрешираат и стои апликацијата на спинерче).
Ти ја разбирам поентата, но не можам да помогнам, Third part е апликацијата вероватно ќе се среди одкако ќе се средат проблемите.Ова со feeds се дешава откоа почнаа и со ИТ проблемите, но на IT иако може да почекаш 5-6 секунди стално се лоадира. Другово веќе некое време. Искрено мобилниот web лејаут не знам зашо ама не ми годи ко апликацијата, инаку би го користел почесто.
Планиран downtime: 08/07/2020 11:00 - 13:00Преку тапаток не ајфон имаше срч функција сега ја нема?
Кај сите е вака ?
N56 via jailbroken Monarch