gloria borger
hello world
Возов само што тргна, ќе одат цените уште надоле, чекај 4000 ако не ти е итноНи јас не знам што сакамбуџетот е 35-38к. Дали да чекам до есен за 4000 или да земам сеа.
Возов само што тргна, ќе одат цените уште надоле, чекај 4000 ако не ти е итноНи јас не знам што сакамбуџетот е 35-38к. Дали да чекам до есен за 4000 или да земам сеа.
Види вака. На возот има еден куп 3000 и RX 6000 заглавени картици.Возов само што тргна, ќе одат цените уште надоле, чекај 4000 ако не ти е итно![]()
Телевизор со една година гаранција трескање по карго ЈОК.
А што мислиш, другиве фирми ги телепортираат уредите од Кина? Не, се иде преку некој тип на карго. Да имав потреба одма ќе го земев без размислување.Телевизор со една година гаранција трескање по карго ЈОК.
Стварта е ТВ се пробува пред да се земе.А што мислиш, другиве фирми ги телепортираат уредите од Кина? Не, се иде преку некој тип на карго. Да имав потреба одма ќе го земев без размислување.
И да го пробуваш во салон, пак ке побараш неотпакуван за дома да земаш. Којзнае панелот каков му е!Стварта е ТВ се пробува пред да се земе.
Не е ова жена, телевизор е.Стварта е ТВ се пробува пред да се земе.
Го има посочениот модел (2021 година е) во Нептун, ама 43 инчен е и кошта 33.000 со хепи цена. Моделот од жирафа е 55 инчен нано технологија за 24.500, и за таа цена е бест бај. Не верувам дека во догледно време ќе добиете подобра понуда од оваа ... кој нема а сака нема да зажали, нано технологијата им е едно ниво под ОЛЕД.^^ Сака да каже, да ја видиш сликата/приказот дали ти праи кеиф. Не да го пробуваш пред да го земеш.
Нема нешто од оваа ЛГ серија по продавнициве да се види во живо?
Младичу за 24 илјади 55 инчен не можешда земеш ни фуего, не па тек бренд од типот на ЛГ.На rtings.com велат 5х/6х инчните биле со VA панел, а ривјуто им е на 75 ичниот модел кој е со IPS панел (или IPS like, што и да им значи тоа во NanoCell терминологијата)... Муабетот ми е добро би било да се види сликата пред носење одлука, не можеме да се водиме според ривјуа што не се стриктно за моделот/величината.
Што се мене тиче ми станува јасно дека олед ќе треба да барам... Ајде ваљда ќе испадне некоја акција на жирафава.
Епа исто е и кај двете ствари.Не е ова жена, телевизор е.
Па иди у Косово и пробај го. Да го пробаш...Епа исто е и кај двете ствари.
Мораш да ги пробаш пред да ги земеш и пак незнаеш дали ќе се погоди.
Нема проблем. Да ми заврше смената за 3-4 саата ќе тргнам.Па иди у Косово и пробај го. Да го пробаш...
Е така се прави. А не Бате Саше - не му се чекаше убава картица да купи - избрза 3050ка купи - Сега ене неможе да ја продаде...Последната ја нарачав, чекам за потврда![]()
Ќути - Бате Саше у депресии ќе ни паднеНавали народе. Жирафа пуштена на најјако со графички 14к 3050.
Не се играј - каква 4000 серија ( освен ако не ти треба за 4К )..Ни јас не знам што сакамбуџетот е 35-38к. Дали да чекам до есен за 4000 или да земам сеа.
Штом е Наносел - и ВА и ИПС да е - зимај.На rtings.com велат 5х/6х инчните биле со VA панел, а ривјуто им е на 75 ичниот модел кој е со IPS панел (или IPS like, што и да им значи тоа во NanoCell терминологијата)... Муабетот ми е добро би било да се види сликата пред носење одлука, не можеме да се водиме според ривјуа што не се стриктно за моделот/величината.
Што се мене тиче ми станува јасно дека олед ќе треба да барам... Ајде ваљда ќе испадне некоја акција на жирафава.
Неможам да спијам од депресија. Затоа земав да работам ноќна смена.Е така се прави. А не Бате Саше - не му се чекаше убава картица да купи - избрза 3050ка купи - Сега ене неможе да ја продаде...
И зборевме за што му треба - се консултиравме со уште еден член - Он - избрза..И сега незадоволен..
Мислењето е автоматски споено:
Ќути - Бате Саше у депресии ќе ни падне![]()
Ништо лично. Само дадов пример.Неможам да спијам од депресија. Затоа земав да работам ноќна смена.
Абе буразерче, ја зимам карта од мерак , а не оти имам време да играм. Ја не избрзав. Имав мерак си земав. Пред некој ден договорив замена со доплата 5-6000 за 3060ка. После некое време и за TI-ка ќе ја менам.
Туку ти чекаше, чекаше, чекаше и не почека уше троа за исто пари ќе земеше 3070ка. Избрза баш кога најнетребаше. Ај здравје![]()
Да се не понављамо. Јас ја купив 17 хиљади кога во нашите продавници беше 27 хиљади. После двааа ипол месеца не губе вредност, туку жирафци даваат уште поголем попуст.Ништо лично. Само дадов пример.
А сигурно не е убаво кога ќе избрзаш па тоа што си купил за недела да изгуби на вредност.. Никого несакам да исмевам.
Као прво: Причаме за добри дилове.Прво беа прескапи, милион постови зошто како.
Почнаа да паѓаат, уште толку за дилови.
Сега одкако купивте, постови за кој појќе го јал курот во сите можни теми.
Знам дека е форум ама имајте малку милост.
Се извинувам, не знаев дека така се искажува мерак, изгледа останатите од форумов го немаме.Као прво: Причаме за добри дилове.
Као фторо: Не мора да ни честиташ, ама не ни го расипувај меракот молим те.
Нема проблем. Јас несум ни битен. Битно на Николче да му честиташ.Се извинувам, не знаев дека така се искажува мерак, изгледа останатите од форумов го немаме.
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден