YES !!
што ти значи мозок
пак ќе кажам бравос
YES !!
Во најмала рака делегацијата ќе има задача да донесе соодветен апертив![]()
Знаеш колку долго сум на готовс и живеам спакуван во торба?
Погледнете го атачментот 81103
Вреди и тоа како да знаешРеално не вреди за 60 евра до Грција и назад плус во случај на проблем треба до Грција да се враќаш![]()
Пардон друже, OCR-от не го детектира целото им (модел)е преку сликата па изгуглав до медиа маркт грчкиот ама го гледав 2500H моделот, претпоставив дека за него е сликата според цената. (користам screen reader, да не се чудиш зошто би користел OCRДругарче нели виде дека моделот од сликата е X2600H од 2019 година, тој ти што си го пишал е ланскиот модел X2500H што и јас го имам купено за 420 евра од MediaMarkt и со поврат на ддв ми излезе околу 360 евра и гаранција од 24 месеци.Башка можеш да си доплатиш мислам до 5 години гаранција за некој ситни пари.
Овде кај нас се катастрофа со цените и гаранциите.Погледнете го атачментот 81360
Испратено од SM-G930F преку IT.mk форум апликација
Идеш за празник или продужен викенд и само гасПардон друже, OCR-от не го детектира целото им (модел)е преку сликата па изгуглав до медиа маркт грчкиот ама го гледав 2500H моделот, претпоставив дека за него е сликата според цената. (користам screen reader, да не се чудиш зошто би користел OCR).
Како и да е, добра цена е таа за новиот модел, на граница царинициве не прават проблем?

Ако прашуваш за појачалото, станува збор за сараунд појачало. На него поврзуваш 7 пасивни звучници, 1 вуфер, пушташ филмче и стискаш палци комшиите да не ти викнат полиција.Може да ми кажете за што го користите ова чудо, односно кои се неговите предности и како вреди олку пари?
Мене појше ми е за да не стои празна дупка на комодата и да фаќа прашина,Може да ми кажете за што го користите ова чудо, односно кои се неговите предности и како вреди олку пари?
Може да ми кажете за што го користите ова чудо, односно кои се неговите предности и како вреди олку пари?
И јас би направил и за гејмери ќе се служи
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден