Ти стигна OTP?Погледнете го атачментот 151014
NLB Pay од денес е enabled за Македонија, но сеуште не можеш да ја додадеш картичката, request-то паѓа, сигурно тестираат прво одредена група па наскоро и full PROD.
Ne raboti, probav jas da smenam region, pisuva deka kartickata ne e poddrzuvana od strana na bankata za apple pay. Probav so 4 razlicni karticki.Дечки, на добар пат сме. NLB pay за iOS e update-ирана и NLB Тутунска Скопје е додадена во опцијата за избор на банка. Пробав да се најавам ама не ми стигна ОТП.Погледнете го атачментот 151015
Мислењето е автоматски споено:
Ти стигна OTP?
Дали може да пробаш да смениш регион на телефонот и да пробаш пак да ја додадеш картицата во wallet? Чисто ме занима дали така ќе успееш, пошто Македонија сеуште не е додадена во поддржани региони од страна на Apple
Секако дека пробав со друг регион, но сепак request-от паѓа, претпоставувам само одредени картички се whitelisted за testing phase.
Иначе стигна ОТП и се најавив.
Фала за инфо дечки! <3Ne raboti, probav jas da smenam region, pisuva deka kartickata ne e poddrzuvana od strana na bankata za apple pay. Probav so 4 razlicni karticki.
mora da se ceka Apple Pay da se ovozmozi od AppleИ јас се најавив, а преку ова може да се плаќа или мора епл пеј да се чека?
Ако се одложи: До максимум понеделник, 9 јуниМене у NLB Pay ми ги дава само Нова Љубљанска, Белград и Подгорица...
Тоа би значело дека правеле тест само и сега го повлекле? Бидејќи не верувам дека „по грешка“ било додадено НЛБ МК.Да ажурирале сега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа би значело дека правеле тест само и сега го повлекле? Бидејќи не верувам дека „по грешка“ било додадено НЛБ МК.
Nope.Ако идеме по некоја логика и ако ова е стварно пред пуштање ваљда треба да има и ИОС апдејт,
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден