TouchIT
lurker
- 9 јули 2018
- 901
- 643
И мене така не ми праќаа гарантен лист, кога им пишав на месенџер одма по неколку часа ми стигна гарантен листТоа е апликацијата од фејсбук, за тој месинџер?
(немам фејсбук, никош сум немал).
И мене така не ми праќаа гарантен лист, кога им пишав на месенџер одма по неколку часа ми стигна гарантен листТоа е апликацијата од фејсбук, за тој месинџер?
Да, Фејсбук Месинџер. Или јави им се на телефон доколку немаш пристап до месинџер.Тоа е апликацијата од фејсбук, за тој месинџер?
Телефон it isДа, Фејсбук Месинџер. Или јави им се на телефон доколку немаш пристап до месинџер.
Најново правило: ако пишуваш македонски со латиница - немаш право на огласување...Такви КапсЛоковци и латиничари ала А.МАЛФИЛИНО се само за бичкијата на Симо @Fatal1ty_
Мислам може да користиш месинџер и без фејсбук, така еден другар е.Тоа е апликацијата од фејсбук, за тој месинџер?
Може 102,5%Мислам може да користиш месинџер и без фејсбук, така еден другар е.
Регистриран е мислам со мобилен само...отидовме offtopicМоже 102,5%
Таква му е политиката, не заменуваат производи. Ако се врати производот ти ги рефундираат парите а за ваучерот најверојатно ќе си почекаш за некоја друга акција.Ајде и јас да се приклучам со една случка од Ананас.
Пред некој ден имаа роденденски ваучер од 3000 денари, за купен производ од минимум 15000 денари.
Имав потреба од електричен шпорет, па реков ајде и така имаат попуст да нарачам еден.
Порачано сторено, и после 10 дена од порачката, односно денеска ми се јавуваат од доставувачот, во случајов беа ЕЛС, и ми велат, ви пристигна шпорет но е оштетен од транспорт.
Дојдете да видите како е, па дали да ви го носиме дома или не.
Поради обврски им реков пратетеми слика на вибер од оштетувањето да видам.
Што да видам, изгребан на десен горен дел баш во очи кај што мава секогаш ко ќе треба нешто да правам на него.
Враќајте назад, ваков производ не сакам, плаќам за нов и нов сакам, а не оштетен како што е ова.
Ако ми беше за настаро, таков ќе земев.
Одма после тоа се јавувам на телефон во Ананас, и ја објаснувам цела случка.
Им кажувам дека не го подигнав шпоретот, и сакам да се направи замена за исти таков но да биде се во ред со него.
Таа од таму ми вели, ќе мора одново да го порачате, па за да ви биде друг доставен.
Како и велам така, јас тогаш го порачав со ваучер од 3000 денари, сега ако го порачам ќе биде поскап.
Сакам едноставно замена на производот и толку.
Нејзин одговор беше, ќе треба да се консултирам дали ќе ви одобрат нов ваучер од 3000 денари и ќе ви кажеме.
Им пишав и на месинџер за цела случка, но сеуште немам одговор.
Не верувам дека и нешто ќе решат.
Соработуваат. PS5 што го земав преку Ананас е од Сетек.Добри се ананас. Се наоѓаат бонусите. Само да не почнат да соработуваат со Сетек. Дури тогаш ќе видите што значи неисправни и отварани работи.
Сега вака супер е.
Им се јавив на телефон (0800 или така нешто), поразговаравме кратко, им кажав дека нема испорачано гаранција за точако, па ми рекоа дека ќе ми испратат потврда за нарачката, која ќе преставува гаранција, и во случај да затреба, со истата да се обратам кај нив.Ми испорачаа во саботата една пратка, дури и неколку дена порано од датумите што ги имаше пишано во системот за испорака, ама немаше никаков документ (ни ф-ра, ни гаранција) во испораката, освен лепенката со адресата и името на примачот.
Иначе точак е пратката, за мојата понежна половина
Им пишав на e-mail за да прашам за гаранцијата, тој што го најдов најдолу на нивната страна (support@ananas), само нема никаков риспонс од нивна страна. Можда не работат во сабота?
Па, добро е чим е така. Само не добив ништо такво, освен пдф фајлот што се генерираше откако платив онлајн со картицата.
Значи, најверојатно ќе треба да се задоволам со автоматски генерираниот пдф кој треба да ми служи како гаранција?
Само не сум баш сигурен дека таму имаше сериски број од точакот.
Купувал ли некој шпорет
Шест поста над тебе!Имав потреба од електричен шпорет
Мислев со договорена премиум достава како што е Нептун. Со доплата, до душа едни копуци од Нептун ми се преставија дека се овластени ама не работат во Нептун и ги избркав и парите ги побарав назад зошто почнаа по свое да работат а јас 10 години слично работно искуство.....Шест поста над тебе!
Веројатно тоа системот автоматски им генерира некои датуми за достава.Нарацав несто од ананас и ми вика рок на испорака од 26 .7 до 31.7 толку долго се чека за достава?Ја мислев 2 до 3 дена максимум
Во мојот случај цените за она што барам се еднакви со продавниците, па -5000 на цената е одлична зделка затоа се двоумам дали се сигурни или не, во случај уредот да не е функционален или нешто слично прочитав неколку искуства дека не биле многу ажурни околу гаранции. Затоа си реков тука да се консултирам првоМене тој систем на работа ми е многу сличен на Мобилниве оператори. И со ваучер цените пак им се поголеми одколку од продавница. Барем за она што е од мој интерес...
Искуството покажало дека секогаш некаде има поефтино.Во мојот случај цените за она што барам се еднакви со продавниците, па -5000 на цената е одлична зделка затоа се двоумам дали се сигурни или не, во случај уредот да не е функционален или нешто слично прочитав неколку искуства дека не биле многу ажурни околу гаранции. Затоа си реков тука да се консултирам прво
Зависи од нивната кампања: некогаш критериумот за добивање „ваучер“ е вредноста на купените производи да е над некоја сума, а некогаш некои кампањи можи да имаат и дополнителни услови и критериуми.купониве важат за сите производи или само за тие на Ананас шоп?
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден