FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.554
- 19.226
Ти да не си ја имаш мувата на капата па сега си ја ишкаш?Ќе ми ги бараш мислењата тука како препорачувам LG телевизори и ќе докажеш дека сум хипокрит?
Ти да не си ја имаш мувата на капата па сега си ја ишкаш?Ќе ми ги бараш мислењата тука како препорачувам LG телевизори и ќе докажеш дека сум хипокрит?
Не знам. Можно е. Мислам дека цврсто не сум фаворизирал никогаш.Ти да не си ја имаш мувата на капата па сега си ја ишкаш?
Препорака на тв 50-55' до кај 65к ?
Заборавив да напоменам дека преферирам да има Андроид
Гледав дали си направил исправен избор и видов дека си направил Додуша си можел да најдеш некој модел со подобра backlight „техника“ ама за тоа одлучува буџетот.Ти не кажа што ќе правиш сега со таа информација
Прочитај погорните постови дека се жалеле што земале ТВ од оператор бидејќи се мизерни и шкартови и дека личи како да е рефрушбенд и јас сум слушнал така и искрено не би земал Тв од нив освен ако испод 25 000 денари и се е над не вреди.Дечки,ќе земам Тв преку Вип на договор.Имаат четири Тв на понуда. Сакам 40 инча Тв.
Кој од трите 40 инча Тв е најдобар избор ? Ако може и во комбинација покасно да си земам Андроид бох за 50 евра
http://www.vip.mk/uredi/telefoni?p_...Jmfp5aRq4m_jspPage=/frontend-onevip/index.jsp
од големите познати производители мислам само сони, шарп и филипс имаат андроид тв. другите уште си тераат некој нивна платформа.
http://setec.mk/Tv-Audio-Video/ТV's...ndroid™-51-Lollipop-UltraHD-Smart-LED-TV69049
овој ти е рамно на буџет лимит, овде друг андроид 4к тв за тие пари, колку што видов, нема
вреди ли за парите?
LED SMART TV QUART 49" LPS491
49" Stylish Full HD SMART LED TV
Browser, YouTube, Facebook
PVR-TV USB Recording
HDMI, VGA, Scart, CI+ Slot, DLNA, Wi-Fi Ready
USB 2.0 Multimedia
DVB-T, DVB-C, MPEG4
5 години гаранција
да ми образложиш зошто?
Затоа што е дубара фирмада ми образложиш зошто?
quart e бренд на АМЦ. Кинески производи брендиран според барање на АМЦ.да ми образложиш зошто?
хмм, сите quart на сајтот имаат 5 години гаранција http://www.amc.com.mk/Content.aspx?i=93&l=MKпишува дека е правен во европа,затоа е и таа гаранција од 5 години.
колку што разбрав на quart теливизорите кои имаат 2 год гаранција се кинески.
да и кога ќе отидеш во сервисот на амц во тафталиџе, освен едно 200 кварт телевизори кои чекаат за сервис нема ништо друго да видишхмм, сите quart на сајтот имаат 5 години гаранција http://www.amc.com.mk/Content.aspx?i=93&l=MK
Препорака на тв 50-55' до кај 65к ?
Батали го тоа квард дубари туку оди во шити мол има промоција за LG 43 инч за 25000 денаривреди ли за парите?
PVR-TV USB Recording
USB 2.0 Multimedia
DVB-T, DVB-C, MPEG4
5 години гаранција
вреди ли за парите?
PVR-TV USB Recording
USB 2.0 Multimedia
DVB-T, DVB-C, MPEG4
5 години гаранција
quart сите го омаловажуваат али испадна дека не се во право.Не читај безврска мислења од луѓе што немале.
Еве ти овде како течеше моето купување баш на истиот модел
http://forum.it.com.mk/threads/televizori-iskustva-preporaki-soveti-mislenja.37725/page-45#post-858686
Денес по два месеци можам да кажам дека од no-name марки quart e убедливо најквалитетен.
Го споредивме со на комшијата St и се зачудивме колкава е разликата во квалитетот на материјалот
Едноставно разликата е очигледна и за слеп човек помеѓу овие две марки
Расчепкано е на интеренет и видено е дека се прават во Турција.
Како и да е јас сум презадоволен. Единствено како недостаток можам да го издвојам тоа што нема вградено вифи
Не сум пробал дали ќе работи со овие по 500 денари вифи усб стикчиња што се или си бара посебно
Едно ќе кажам. Во поглед на брзина, слика и цена знам дека го имам земено убедливо најдобриот тв и доколку го земеш нема да згрешиш сигурно. Да го средам ова со вифито и мислам дека поубава понуда во мк нема
Ја имам quart и да вреди за паритевреди ли за парите?
PVR-TV USB Recording
USB 2.0 Multimedia
DVB-T, DVB-C, MPEG4
5 години гаранција
Ме интерсира ова дали е така од лично искуство, или од слушнато од некој. Ако е така како би им се исплатело да даваат 5 години гаранција?да и кога ќе отидеш во сервисот на амц во тафталиџе, освен едно 200 кварт телевизори кои чекаат за сервис нема ништо друго да видиш![]()
Да не претера малку со бројкава??да и кога ќе отидеш во сервисот на амц во тафталиџе, освен едно 200 кварт телевизори кои чекаат за сервис нема ништо друго да видиш![]()
бев у сервисот у тафталиџе да оставам лаптоп на колешка на која и беше рокната батеријата, влагам внатре и ко имаше преку 30+ телевизори дел како на полици дел подредени еден до друг како сардини. Изложените мислев дека се нешто за купување и ко се доближувам исполепено од сервис. Ни еден тв што беа таму не беше друга марка освен quart ( ме фати инат и ги проверував еден по еден дур чекав). Ако не веруваш иди види, тркни влези види ентериер и излезиМе интерсира ова дали е така од лично искуство, или од слушнато од некој. Ако е така како би им се исплатело да даваат 5 години гаранција?
неДа не претера малку со бројкава??
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден