Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

BET 365

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Рецимо извадам 500 евра, нели треба ова да се пријави во УЈП како приход?
Да не фатиме некоја казна. :)
Не би требало да има никаков проблем за 500 евра.
Мада јас користам неколку картици на различни имиња. Ако играш со големи суми, пробај да користиш повеќе картички. Баба, дедо, татко, мајка...би ти биле од голема корист :)

NothingElse

hello world
14 февруари 2012
96
15
Еден мој совет, доколку направите извесна сума на пари, повлечете си одма 10 евра. за првата исплата ќе чекате повеќе од 5 дена до 10 дена, за наредните повелкувања да ви бидат мах до 3 дена ПОЗ

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Годишно, месечно, или one time only...? :)
One time only :p
Во еден месец направив две трансакции од по 20к денари, па го немаше моето во листата која ја пушти МВР за лица кои треба да платат данок.

Alucard

poweruser
22 октомври 2012
2.036
2.073
Скопје, Македонија
го немаше моето во листата која ја пушти МВР за лица кои треба да платат данок.
Каде може да се види тој список...? Btw, ова е некој список како последна опомена пред исклучување (читај казна), или...? :)

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Каде може да се види тој список...? Btw, ова е некој список како последна опомена пред исклучување (читај казна), или...? :)
Да токму така.
Списокот се објавува во Службен весник(прашање е кој ке види тука) и на интернет. Ги содржи имињата на сите што мора да пријават данок. Ако го нема твоето име тука, безбеден си. Ако го има, подобро пријави приходи, или ке се расправаш со судови.
Ме мрзи да го барам сега, знам беше поставен пред неколку месеци на Кајгана.

Alucard

poweruser
22 октомври 2012
2.036
2.073
Скопје, Македонија
беше поставен пред неколку месеци на Кајгана.
Претпоставувам ова е постот:

http://forum.kajgana.com/threads/УЈП-со-новогодишна-даночна-честитка-за-речиси-10-000-граѓани.65486/

:)

ЕДИТ:
1. Не пребарува...
2. Измешан редослед...
3. На едно место се подредени по Име, на друго место се подредени по Презиме...
4. Фалат редните броеви од 2.348 до 2.515, иако страните се во ред, односно 16-17 (не фалат страни)...

haris

read-only
11 февруари 2013
2
0
Провизии за депозити мислам дека се 2% ако депозираш со картичка да кажеме кај едно 99% од онлајн кладилнициве. Јас лично користам Neteller депозирам инстант без провизија, додека за whitdraw секој сајт си има своја политика кај bet365 мислам дека е 2 или 5% не сум сигурен одамна беше коа вадев од таму :) и се чека од 0-1 саат време ако вадиш на Neteller ili Moneybookers додека на наша картичка директно сум чекал богами и по 2 недели ама стигаат 100%. Провери дали уште им важи тоа правилото да правиш еднаш месечно бесплатен whitdraw.

b365 даваат најдобар бонус btw

Поздрав
a ova preku Neteller kako odi ? Mislam kako gi podigas parite i za kolku vreme , sakam i jas da napravam ewallet ama ne znam dali raboti za makedonija :) pozzz

Fiasco

poweruser
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
Zdravo dali moze da se oblozuvam so VISA Electron karticka od TTK banka i za kolku vreme stignuvaat parite

Пробај бато, ако ти извади грешка, не можеш. :)

Инаку видете го линков, има бонуси од бет365: http://www.goal.com/en/news/2994/be...-in-free-bets-as-the-champions-league-returns само не знам дали важат за нас или само за UK е.

NothingElse

hello world
14 февруари 2012
96
15
Za kolku vreme stigaat parite
да не беше толку мрза и барем да ја прочиташе целата страна ќе разбереше. Повелете ;)
Еден мој совет, доколку направите извесна сума на пари, повлечете си одма 10 евра. за првата исплата ќе чекате повеќе од 5 дена до 10 дена, за наредните повелкувања да ви бидат мах до 3 дена ПОЗ

Goranmk23

read-only
24 јануари 2013
15
1
Zdravo, sakav da ve prasam kako odi uplakanjeto preku Netteler, koi karticki moze da se upotrebuvaat i koj e najbezbeden nacin za uplakanje da neplakas danok

Luidgi

lurker
24 февруари 2008
832
897
Некој поискусен да направи некој туторијал како одат овие работи, да си направиме по некое денарче. :D

Ај, па ќе даваме пиво од прва плата.

NothingElse

hello world
14 февруари 2012
96
15
Некој поискусен да направи некој туторијал како одат овие работи, да си направиме по некое денарче. :D

Ај, па ќе даваме пиво од прва плата.
не можеме да направиме туторијал како одат работите, може да се направи како се креира акаунт, внесува картичка, како се обложува итн. (значи нешто најосновно).
можеш слободно да прашаш се што те интересира,сакаш приватна, сакаш тука, ПоЗ

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Дефинитивно најупорниот член на форумов.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно