Pisi support na whats app,so brojot opisi im problem i po 24h, so povik aktivirajgo, imav 2 slucai vakvi ,so zaglaveni sms....Има потешкотии со примање на ОТП од whats аpp. Пријавено е во Мтел и добив одговор дека знаат за овој проблем и работаат да го отстранат.
Пејпалот на припејд не им работи, решение е само да се прфрлиш на постпејд. Ова во салон ми го кажаасакав да креирам профил на пејпал но не ми стига код по смс. Се јавив во техничка помош ми рекоа дека работат на случајот но уште ништо.
So a1 godini unazad nema problem so plajkajne onLine godini plajkam instantno e....MTEL vekje nekolku pati nekoja smetka koja ne e platena 30 dena i ja plakjam 35tiot ja zaveduva vo MKB posle nekolku meseci kako neplatena so golemo docnenje. Gi kontaktiram i mi velat deka se e podmireno i nemam dolg a izvestajot e izvaden na 19.01.26 i eve seuste se vodi kako docnenje od 31.05.25. Ke kazam samo bog da cuva od ovoj operator i timot koj sto raboti tamu.
Мислењето е автоматски споено:
Istoto se sluci kaj moj roditel so smetka za mSAT koja posle nekolku pati kontaktiranje sredija i vekje ne se vodese kako dolg vo MKB. So Telekom ni se ima sluceno da zaboravime smetka od koga se prefrlivme vo A1, doznav preku MKB, ja plativme i za okolu 5 dena bese sredeno i pisuvase deka nema nikakov dolg.
Ah, cirkuzot zapocna i so mTel , isto kako so a1 sekoj rodenden +100.Ве известуваме дека од 01.04.2026 цената на месечната претплата за вашата mSAT ТВ услуга се зголемува за 100 денари. Доколку не се согласувате со промената, имате право на предвремено раскинување на договорот без последици, со достава на известување до операторот најдоцна до 31.03.2026.
За повеќе информации контактирајте нè на 02/15010 или на [email protected].
——————
Ве известуваме дека од 01.04.2026 цената на месечната претплата за вашата MOVE ТВ услуга се зголемува за 150 денари. Доколку не се согласувате со промената, имате право на предвремено раскинување на договорот без последици, со достава на известување до операторот најдоцна до 31.03.2026.
За повеќе информации контактирајте нè на 02/15010 или на [email protected]
Денес треба да имам нова фактура , ако пишува покачување го враќам одма сеедно ми е backup за гледањеЗошто ги покачуваат цените наместо да се конкуренција со ова поскапување само може да изгубат а не да придобијат корисници.
Денес треба да имам нова фактура , ако пишува покачување го враќам одма сеедно ми е backup за гледање![]()
Јас сум на А1 со TV-L , имам и IPTV а MOVE земав онака пошто беше 399 ден , ако има покачување го враќам .Покачувањето на претплата на М-тел им е од 01.04.2026 и јас размислувам за раскинување на договорот но ќе размислам
Чисто информативно ти ако го раскинеш договорот кој оператор ќе земеш за тв ?
Да, во исто време можев да споредам NeoTV, Move и А1, Move беше најдобар по квалитет, понуда и цена.A1 xplore tv e 700 без договор и на 5 уреди можеш да го користиш без да треба нивни ресивери.
Во квалитет на слика плус 4 4K канали предност би дал на мтел.
Јас размислував да сменам но разгледав и гледам дека нема подобра понуда никаде, овде бокс даваат а мене ми треба и бокс пошто постара верзија андроид имам на телевизор а и со нивниот бокс апп работи подобро без проблеми. Интернет домашен користам од А1 а за MagentaTV не можам мора и интернет да земам а и секако е поскапа и кај мене од Телеком е само ADSL а се жалеа дека само еден бокс работел на ADSL и VDSL овде кај нас, во исто време двата имало сецкање.
Изгледа ќе си останам со кабелски од А1 и MOVE.
Немам опција за Телекабел, инаку Телко има соработка со Телекабел и други помали оператори, ако би одбрал би имал можност би одбрал од нив заедно во пакет со MOVE од нив.Зошто не ставиш оптички интернет од Телекабел ?
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден