Ron26
poweruser
- 4 мај 2019
- 2.222
- 2.656
Реков не купувам друг телефон од многу очигледни / неочигледни и приватни причини.
Очекувам одговор и совет![]()
Купи си некој што ти го нудат и шитни го, земи Ултра од мобилара после.
Реков не купувам друг телефон од многу очигледни / неочигледни и приватни причини.
Убав предлог, или нека оди во некоја мобилара, нека им каже дека може да земе телефон од оператор, па да направат некои трампи со доплата, ама многу битно е да му кажат што им се троши па да направи ок одлука кога ќе купи нешто да му го откупат одма.Купи си некој што ти го нудат и шитни го, земи Ултра од мобилара после.
Јас сум корисник на Магента М1 и имам буџет од 34000 денари, 17000 искористив. Презадоволен сум, лаптопот кој го зеде синот чини во Нептун, Сетек и др.. околу 27.000 денари со буџетот ми излезе 19.500 денари.@The Geek Boy
Колку корисници сте на Магента?
Како што гледам се добива поголем буџет за телефон ако се префрлите на А1, не знам дали тоа е опција за вас.
И така ти е при крај на договор, можеш слободно да си прашаш во Телеком и А1, кој ќе ти даде подобар понуда со поголем буџет.
Има шанса да земеш S25 Ultra од некој што си обновил договор во Телеком или А1 на реклама5, ама ќе биде изгледа 256gb верзија.
Некој да земал скоро А56 да сподели искуство ако го има повеќе од месец дена?
јас зедов а56 8/128. Трансфер направив од ајфон 12. Не сум некој гуру за мобилни и користам основни функционалности. Камерата е океј, послаба е од ајфонот и е доста забележливо во слабо осветлување ама е сосема задоволително според мене. Батерија држи, ми се има случено да закочи вибер и фб апликација два пати во овој месец дена иначе е доста респонзивен и не лагира. Тастатурата често правам грешки ама тоа најверојатно е до мене или до заштитно стако бидејќи е иста тастатура како на други андроид телефони а тачот нема проблем при отворање/скролање/с селектирање, прецизен е. Полнење со 25в полнач е доста брзо. Не загрева ама и не го користам за да играм или некои захтевни апликации. Има добра светлина на екран. Отклучување со фејс ид е доста полошо за разлика од ајфонот и често на отпечаток го отклучувам а во темница е уште поизразено (ова најмногу ми смета). Прашајте што ве интересира па колку можам ке споделам....И мене ме интересира истово.
Ако не ти е мака само да видиш колку е моменталната искористеност на рам меморија, да речеме од тие 8gb колку се искористени. Кај мене 6 одамна не се доволно, па сходно на тоа и кочи телефонот и убива позадински апликации, па сега се мислам дали воопшто би ми бркал работа овој или да барам нешто со 12gb RAM од типот на S25, кој ми е малку над буџет, ама кога би морал би го земал.јас зедов а56 8/128. Трансфер направив од ајфон 12. Не сум некој гуру за мобилни и користам основни функционалности. Камерата е океј, послаба е од ајфонот и е доста забележливо во слабо осветлување ама е сосема задоволително според мене. Батерија држи, ми се има случено да закочи вибер и фб апликација два пати во овој месец дена иначе е доста респонзивен и не лагира. Тастатурата често правам грешки ама тоа најверојатно е до мене или до заштитно стако бидејќи е иста тастатура како на други андроид телефони а тачот нема проблем при отворање/скролање/с селектирање, прецизен е. Полнење со 25в полнач е доста брзо. Не загрева ама и не го користам за да играм или некои захтевни апликации. Има добра светлина на екран. Отклучување со фејс ид е доста полошо за разлика од ајфонот и често на отпечаток го отклучувам а во темница е уште поизразено (ова најмногу ми смета). Прашајте што ве интересира па колку можам ке споделам....
Ако не ти е мака само да видиш колку е моменталната искористеност на рам меморија, да речеме од тие 8gb колку се искористени. Кај мене 6 одамна не се доволно, па сходно на тоа и кочи телефонот и убива позадински апликации, па сега се мислам дали воопшто би ми бркал работа овој или да барам нешто со 12gb RAM од типот на S25, кој ми е малку над буџет, ама кога би морал би го земал.
дали некој има С25 обичен да сподели искуство се размислувам да земам но се двоумам ради батеријата од 4000 ампери мислам дека е слаба.
Исто и кај мене, а баш иницијално после апдејтот приметив осетно подобрување со батеријата, речиси 1 саат повеќе SOT имав на S25U.Инсатграмот повторно ја цица батеријата сега на оне уи 8
Да и кај мене беше исто, изгледа новиот апдејт на инстаграм го направи проблемот, не сфаќам како може постојано истото да им се случуваИсто и кај мене, а баш иницијално после апдејтот приметив осетно подобрување со батеријата, речиси 1 саат повеќе SOT имав на S25U.
Ја месец, два користам S25+, немам забелешки. Претходно скоро две години користев S23+, така што знаев што да очекувам. За мене е идеална големина на екран/тежина. Со OneUI 8 има проблем само со Инстаграм, крашува откога напраив апдејт. На други апликации немам приметено багови.Со госпоѓата уште возиме S21FE сакам да ги освежам со S25 или S25+ (повеќе накај + се мислам). Како се покажани до сега? Имаат ли некоја маана или проблем?
фала на информацијата, денес го направив сол екранот, идам после да земам 25+![]()
Кого ќе го израдуваш? | Samsung Северна Македонија
Со купување одбрани модели на телефони Galaxy – добиваш феноменален подарокwww.samsung.com
Знам дека редовно ја пуштаат промоцијава, па ме интересира праксата што покажува.
Колку брзо стига подарокот? Вели до 31ви или до потрошување на залихите. Колку брзо се трошат? Дали ви се случило да купите уред, да се регистрирате, но да останете без подарокот?
Не си ги прочитал правилата изгледа.Вели до 31ви или до потрошување на залихите.
Има ли смисла да се купува S24 FE? Читам рецензии и некако сум со поделено мислење, ми треба искуство од прва рака од некој што го има![]()
Здраво,Ја месец, два користам S25+, немам забелешки. Претходно скоро две години користев S23+, така што знаев што да очекувам. За мене е идеална големина на екран/тежина. Со OneUI 8 има проблем само со Инстаграм, крашува откога напраив апдејт. На други апликации немам приметено багови.
Пиши слободно ако те интересира нешто друго.
Драстично подобрување нема. Камерата е минимално подобра, екранот е посветол и подобар, во однос на брзина, за мои потреби топ си беше и S23+. За мене е добар телефон, но пројдоа времињата кога за една, две генерации од истата серија ќе доживееш некоја голема промена. Од било кој производител.Здраво,
ИМам С23+, и се мислам дали да земам С25+
Дали осети некоја разлика откако го смени 23 со 25 ?
Има некое очигледно подобрување ?
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден