Има.I so niv ima lezarini carini pi*karini?
Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Истиот Харвард што пред некоја година пиша дека и не е така лошо да се јаде месо и месни производи? Или Видеово со кечи наслов, кое не соодветствува на студијата (патем во која црвено месо и процесирани месни производи се работени заедно
А дека Џо и Џордан се репрезенти за што, па треба да се угледаме на нив ???Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
мислам дека заборави и уште 1200 други пептиди, стероиди, апој, хемии што земаат да спомнешЏордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Човекот изгледа ужасно како е тој репер за здравје не знам, исто Џо, секој момент очекувам еден од овие да добие инфаркт.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.Па и вие мислите дека се храните поздраво? Секое купено јадење има палмино уље, 49 грама заситени масти на 100 грама.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.
У све го има. Нема благо без него, бели пецива исто, буквално не трујат и никој не му текнува да го забрани.
А кој те тера да конзумираш бели пецива?
Све има тоа, како не сфаќаш. Што и да купиш производ а да не е месо, зеленчук има тоа или масло од соја. Мислам крајно време е да се позанимава некој со овие ствари. И на крај некоја будала ќе го криви месото дека е проблем.
![]()
Absence of diabetes in a rural West African population with a high carbohydrate/cassava diet - PubMed
1028 (99%) of the 1038 inhabitants of the West African village of Agbave and a random sample of 353 (12.4%) of the population of 2850 in Kati, another West African village, were screened for diabetes. Also recorded were their anthropometric data, dietary habits, possession of antibodies to...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
84% јаглехидрати исхрана, 0% дијабетес, подобра гликемија од грото кето ликови кои споделуваат крвни слики.
BuT muH caRbS....
Препорачајте добар магнезиум од Iherb, по можност да не е 6 апчиња за 400мг
DHL Express.Шо бидна со шипингот од iHerb?
DHL Express.
Ова што значи? Ддв + царина + fuck you fee? Кои се процентите?
Се спремам прва нарачка на iherb да напраам, па да израчунам колку е дополнително од пишаната цена.
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден