Избришан член 41324
Гостин
пред нас со Apple Pay. Вчера
I
Sent from my iPhone using Tapatalk
пред нас со Apple Pay. Вчера
Значи за скоро време и кај нас ќе биде пошто сме тука некаде после Доминикана.пред нас со Apple Pay.![]()
Значи за скоро време и кај нас ќе биде пошто сме тука некаде после Доминикана.
Кај и да е до крајот на оваа година или почетокот од наредната ќе биде.
Мислам дека со ова имам уште помалку надеж за Apple Pay кај нас
![]()
Developers can soon offer in-app NFC transactions using the Secure Element
Apple introduced new APIs that allow developers to offer NFC transactions using the Secure Element on iPhone.www.apple.com
Ептен сакам да си во право, но веќе update по update, од година во година - не гледам како и кога би добиле. Особено кога има толку помали или бетер држави од нас каде што веќе има подолго времеКај нас ќе си дојде како Apple Pay дека више нашите банки имаат API за Apple Pay затоа нема да прават цели нови апликации банките.
Ова нема ама баш никаква врска со достапноста на општата/генералната услуга Apple Pay во региони.Мислам дека со ова имам уште помалку надеж за Apple Pay кај нас
![]()
Developers can soon offer in-app NFC transactions using the Secure Element
Apple introduced new APIs that allow developers to offer NFC transactions using the Secure Element on iPhone.www.apple.com
Ова нема ама баш никаква врска со достапноста на општата/генералната услуга Apple Pay во региони.
You've already changed your name.А да го смениме името на земјата, можеби така ќе се оправат работите? Оh, wait...
Паааа, и јас сум со таа мисла. Јас самиот од пред некаде една година секако веќе не сум меѓу нив.Јас само не знам дали има такви што уште се надеваат во блиска иднина(~5 години), дека ке добие МК Apple Pay.
Не не не, не, нема такво правило, ама дајте прво консултација со Епл како треба да е географската одредница пошто очигледно северџаначка за такво не ја бива...You've already changed your name.
Changing the username is allowed once every 10 years.
Please wait until 2029 to change your username again.
А бе луѓе, каква врска има темата за воведување Apple Pay со вашите провизии на која и да е оваа апликација!?
Ама во ред е аспектот за барање алтернатива, само што тоа е веќе апсолвирано одамна и преџвакано милион пати. Плус, поважно - не зборувате за тоа, туку на кој му е поголем(а)! Значиии....Ако најдеме некоја алтернативна опција и е прифатлива, со нормален top-up fee, сепак ќе користи за сите што сакаат да користат Apple Pay earlier.
Aircash. Tој ми служи како „мост“ помеѓу Wise/Curve и мојата банка
Трансфер на пари од мојата банка до Aircash 0% > Трансфер на пари од Aircash до Wise 0.90% (Или трансфер на пари во Curve 0%).
Иако мислиме дека сме блиску до дното, секојдневно откриваме нови долни граници и колку тоа сме ние жилави.Извини, мочуриште беше, сега е веќе септичка јама! Близу до дното!![]()
Пиши му на министерот на линкЕдин, ќе им јави на Епл сигурно.Токму затоа што ненапнато ја следите секоја можна тема во ова мочуриште, во мочуриште и живееме.
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден