Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорака за VPN

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Здраво,
предложете VPN сервис кој има поуздана IP адреса со Турција.
VPN Unlimited иако ја има Турција како поција, адресата на која се врзува е Британска или Француска (како ќе му дојде).
Фала.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Здраво,
предложете VPN сервис кој има поуздана IP адреса со Турција.
VPN Unlimited иако ја има Турција како поција, адресата на која се врзува е Британска или Француска (како ќе му дојде).
Фала.

кој е сајтот што ти дава британска или франце?

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Апликацијата една мапа, другово друга мапа.

ти се зезаш нешто или ?

Кој е сајтот за да знам дали е исто и кај мене дава таков проблем или не, јас другачије не можам да ти помогнам а имам 2 впн

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Преку ExpressVPN добивам Турксо IP ако проверам преку whatismyip, но ако отидам на microsoft.com сајтот ме лоцира на Холандски јазик.
Кога пробувам да направам redeem на клуч кој е за Турски регион ми дава дека клучот не може да се активира поради тоа што е за Турски регион.
ЕДИТ: Исто и со windscribe
ЕДИТ 2: Преку Windscribe има опција за три сервери во Турција, направив претплата и два од нив беа грешни, но третиот (Бурса) проработи успешно.

Фала ви!

Последна промена:

Warnament

read-only
22 февруари 2022
11
21
Преку ExpressVPN добивам Турксо IP ако проверам преку whatismyip, но ако отидам на microsoft.com сајтот ме лоцира на Холандски јазик.
Кога пробувам да направам redeem на клуч кој е за Турски регион ми дава дека клучот не може да се активира поради тоа што е за Турски регион.
ЕДИТ: Исто и со windscribe
Ваљда не им е популарна многу територијата, затоа има само еден сервер. А да пробаш со NordVPN? Тој треба да е еден од најдобрите, заедно со ExpressVPN, Surfshark и слично.

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Ваљда не им е популарна многу територијата, затоа има само еден сервер. А да пробаш со NordVPN? Тој треба да е еден од најдобрите, заедно со ExpressVPN, Surfshark и слично.
Прееска набрзинка кога видов мислам дека мора годишна претплата да земеш. Немаш месечно.

Warnament

read-only
22 февруари 2022
11
21
Прееска набрзинка кога видов мислам дека мора годишна претплата да земеш. Немаш месечно.
Има и месечно, само разликата у цена е многу поголема за годишен или две-годишен пакет во споредба со други ВПН-и.

Атачменти

• nordvpn.png
    nordvpn.png
    57,2 KB · Прегледи: 30

kiko95

read-only
27 февруари 2023
1
0
Здраво. Темава застарела ама... VPN преку антивирус, да или не? Скоро 90% од антивирусите даваат free VPN кој ако го потрошиш можеш да си купиш дополнително или сепак изборот за одделен VPN е подобар избор? Фала.

darkdevil

read-only
8 јуни 2022
6
3
Здраво. Темава застарела ама... VPN преку антивирус, да или не? Скоро 90% од антивирусите даваат free VPN кој ако го потрошиш можеш да си купиш дополнително или сепак изборот за одделен VPN е подобар избор? Фала.
Според мене то е џабе фрлање пари. Едноставно можиш да си ја следиш stacksocial, има лајфтајм субс за 15-20$. Моментално имам од ivacy i vpn unlimited работат супер во последниве 5/6 години.

12 април 2017
1.918
1.259
Според мене то е џабе фрлање пари. Едноставно можиш да си ја следиш stacksocial, има лајфтајм субс за 15-20$. Моментално имам од ivacy i vpn unlimited работат супер во последниве 5/6 години.
Пребарувајте на Гоглето за скандали со ВПН компанијата која ќе ја одберете. За таа цена, it's very likely дека ти си продуктот и твоите податоци веќе не се само твои.

lumibi

hello world
5 јуни 2008
269
77
Може линк до ова stacksocial и lifetime subs ако не е проблем. Не можам некако да се снајдам. Ти благодарам однапред.

darkdevil

read-only
8 јуни 2022
6
3

liduda

read-only
9 јули 2019
41
49
Тука
liduda's setup  
Processor & Cooler
Core i7-10750H
Motherboard
Intel HM470 chipset
Storage
Never enough
PSU
320w
RAM
16 GB DDR4
Video card
GeForce GTX 1660ti
Case
Legion 5
Mouse
Logitech M560 Silent
Keyboard
Logitech K480
Monitor
Dell Ultrasharp
OS
Windows 11 Insider
Во склоп на Norton има VPN и за 50 евра имаш и заштита и солиден ВПН така да мислам е добар дил 2 во 1.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.827
5.530
Во склоп на Norton има VPN и за 50 евра имаш и заштита и солиден ВПН така да мислам е добар дил 2 во 1.
Norton беше едно време поим и фирмиште. Сега не го инсталирам фрее а камо ли да им платам за нешто. Уствари ставам заштита и од штетници како него

Sent by ME using Tapatalk

liduda

read-only
9 јули 2019
41
49
Тука
liduda's setup  
Processor & Cooler
Core i7-10750H
Motherboard
Intel HM470 chipset
Storage
Never enough
PSU
320w
RAM
16 GB DDR4
Video card
GeForce GTX 1660ti
Case
Legion 5
Mouse
Logitech M560 Silent
Keyboard
Logitech K480
Monitor
Dell Ultrasharp
OS
Windows 11 Insider
Norton беше едно време поим и фирмиште. Сега не го инсталирам фрее а камо ли да им платам за нешто. Уствари ставам заштита и од штетници како него

Што знам веќе неколку години го користам и доста често блокира малициозни напади и сл. срањца не знам што точно штети али ако имаш повеќе инсајт слободно сподели да научи чоек :)

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.827
5.530
Што знам веќе неколку години го користам и доста често блокира малициозни напади и сл. срањца не знам што точно штети али ако имаш повеќе инсајт слободно сподели да научи чоек :)
Штом ти е арен користи си го. Јас... Фала ама не фала.

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.416
1.647
NordVPN. никаков проблем не сум имал до сега со него.
Константно имаат некоја „промоција“, ако го земаш на 2 или 3 години ти се фаќа по 2-3$ месечно.

mkd

hello world
5 јуни 2007
321
164
Јас сум на Surfshark, засега е добро. Претходно бев на NordVPN, беа ОК, но не се замараат да дадат попуст на постоечки корисници ;-(

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно