Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

ПЦ глувчиња

hpetrovski

hello world
22 октомври 2018
131
280
Скопје
www.instagram.com
Што ќе ти е интернет за да знаеш дека на црно помалце ќе се приметуваат такви контрасти?
Ај ќе отвориме нова линија за жутиве мауси, нека има линија just for the laughs gags.
Мислењето е автоматски споено:

G305 ти е доста добар избор, земи си од Али адаптер AA->AAA извади го капакот и ете ти и полесен маус,
Единствено нешто што пати на логитекот се кликовите ама не би ти претставувало проблем пред да си речеш дека добар период истерал маусот.
DlCGnY6U4AARfQt.jpg:large

а можиш и само ова :LOL:

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.059
14.150

Го земав за малиот ама си го користам јас. За цената мислам дека е одлично глувче. Би рекол слободно во рангот на Glorious. Цената е ептен солидна за наш пазар.

Не играм но за работа ми легна фантастично. Иако имам поголеми дланки. Лефтерно лебди по ексел табели и ворд документи. Некако најмногу лепи во поглед на прецизност. Кабелот е неверојатно лесен.

Дури ми се чини подобро од гејминг глувците со HERO сензор на Логитек. А Logitech MX 3 ми гледа како самар од магаре сега. Го баталив. Можда привремено. Ќе видиме.

Веднаш има фирмвер апдејт и ОК софтвер. Макс од 32000 DPi ако на некој му значи (Pixart 3389).

draganamon

lurker
24 јануари 2016
700
906
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Logitech G51 5.1 & Creative Sound Blaster X-Fi 5.1
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11

hehexd

hello world
18 септември 2019
156
239

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com

ersersers

read-only
29 ноември 2020
13
8
Здраво, дали знае некој случајно дали има некој што отвара и поправа мауси. Во случај Скролот на Г Про Вајрлес. Благодарам

draganamon

lurker
24 јануари 2016
700
906
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
Здраво дечки.
Некој да препорача жичено глувче за работа од Анхоч, до 1000денари.
Update
Овој го земале, сите среќни и задоволни на крај :)
Фала на препораките.
Мене овој ми се допадна https://www.anhoch.com/product/5998...-bloody-gaming-stone-black-activated-10000dpi

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.765
4.484
Неготино
Update
Фала на препораките.
Мене овој ми се допадна https://www.anhoch.com/product/5998...-bloody-gaming-stone-black-activated-10000dpi
Со здравје да се служи. Кај мене некаде 5та година веќе почнува со користење овој маус.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.284
5.256
Скопје
hackitfree.github.io
Update
Фала на препораките.
Значи вториот го зема ? И ? Задоволен ? „Читот„ работи - макро проба да направиш ? (за проба нормално - не дека ќе „читаш„ стално...
Одличен маус изгледа - само тоа „скрол„ копчето за менување модови - ќе ти се менува стално несакајки - пази...

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Значи вториот го зема ? И ? Задоволен ? „Читот„ работи - макро проба да направиш ? (за проба нормално - не дека ќе „читаш„ стално...
Одличен маус изгледа - само тоа „скрол„ копчето за менување модови - ќе ти се менува стално несакајки - пази...

Ако го купам ова ќе утепам ли некој на BF?

Жими се на Xbox многу полесно е да гаѓаш во глава него ли маус и тастатура. Aim assists :)

edit

Овој ми се свиѓа

Дали има блуту маус без усб адаптер?
Пошто тубето нвидиа шиелд нема усб порт.

MX Master 2/3/3s и донгле и блутут х3 уреди.

Последна промена:

draganamon

lurker
24 јануари 2016
700
906
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
Овој го земаа https://www.anhoch.com/product/5998...aming-light-strike-5k-rgb-usb-black-activated и ми кажаа дека се задоволни од препораката. Доволно голем и доволно прецизен за работа со Cad програми за тие пари.

Јас за моја лична употреба сум за жал лимитиран само на Logitech со free scroll. Моментално користам G502 од кога прв пат излезе (овој еднаш го продадов, но ми се врати, го земаа за дете да играло на него, и на крај се испостави дека го вратија дека светел плаво, а за детето морало да свети црвено ).
Купив G903 но другарот го изгуби по пат и никогаш не стаса кај мене. Ни парите не си ги вратив.
Сакав да земам Anywhere 3 ама scroll-от има feedback на почеток. Anywhere 2 има разлика во дизајн и си го удирам прстот при клик.
Master 3 ми е преголем.
Најверојатно ке одам со GPRO како можеби единствена преостаната опција.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.284
5.256
Скопје
hackitfree.github.io
Ако го купам ова ќе утепам ли некој на BF?

Жими се на Xbox многу полесно е да гаѓаш во глава него ли маус и тастатура. Aim assists :)

edit

Овој ми се свиѓа

MX Master 2/3/3s и донгле и блутут х3 уреди.
Абе супер е за тие пари многу добиваш - само не е работата за Ејм-бот - Тоа нема. Само рикоил може да намалиш со правење макро. Значи обично кога нишаниш и пукаш со рафал првиот куршум оди право каде нишаниш - вториот погоре 2 пиксли - лево 1 па третиот 3 горе 2 лево и така да цел рафал не може некому да го свалиш у глава. Е со ова може - прави корекција каде ќе одат вториот , третиот н-тиот куршум и сите одат во една точка - но рикоил..

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.284
5.256
Скопје
hackitfree.github.io
Јас 5 години го имам некаде и уште не научив како се праи макро XD
Можеш и да симнеш (ама мислам фри потешко да најдеш и стари се -на пример во Апекс се менуваат рикоилите скоро секој апдејт) За ЦСГО ќе најдеш руски има фри. Изгуглај..

thrw

lurker
3 декември 2021
704
577
овој еднаш го продадов, но ми се врати, го земаа за дете да играло на него, и на крај се испостави дека го вратија дека светел плаво, а за детето морало да свети црвено ).
Ова сакам да го ставам во моето портфолио на пазар3.

MacRazor

hello world
15 ноември 2017
234
148
Да прашам другарчиња, зашто овој "отпад" razer deathadder v2 pro е толку скап. И дајте нешто асално ама до 50€.

Gaston

user
9 февруари 2011
1.728
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Да прашам другарчиња, зашто овој "отпад" razer deathadder v2 pro е толку скап. И дајте нешто асално ама до 50€.
Веројатно сакаш некој да те праша, иначе не би дал ваква конструкција без претходна дискусија, па еве ја:
- З'ш отпад, толку е зло маусот?

hehexd

hello world
18 септември 2019
156
239

MacRazor

hello world
15 ноември 2017
234
148
Веројатно сакаш некој да те праша, иначе не би дал ваква конструкција без претходна дискусија, па еве ја:
- З'ш отпад, толку е зло маусот?
Многу пари другарче. Мада читам имал една голема предност. Се движел телепатски, ни раче да мрда ни прсте да клика!

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.282
11.764
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Многу пари другарче. Мада читам имал една голема предност. Се движел телепатски, ни раче да мрда ни прсте да клика!
Со вакво размислување само на електроника.мк форумот, овде на ит не личи.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно