Работи даРаботи ли добро iptv на телекабел интернет ? Видов на постов 20 страни поназад демек ги блокирале.
Sent from my POCO X3 NFC using Tapatalk
Работи даРаботи ли добро iptv на телекабел интернет ? Видов на постов 20 страни поназад демек ги блокирале.
Се мислам да го купам xiaomi stick околу 2500 денари што е и да ставам rokkr. Ако имате некоја преопрака, нешто подобро да споделите.Работи да
Sent from my POCO X3 NFC using Tapatalk
Amazon Firestick 4kСе мислам да го купам xiaomi stick околу 2500 денари што е и да ставам rokkr. Ако имате некоја преопрака, нешто подобро да споделите.
Amazon FirestickСе мислам да го купам xiaomi stick околу 2500 денари што е и да ставам rokkr. Ако имате некоја преопрака, нешто подобро да споделите.
Нема да можиш бар јас не успеав да најдам решение.како да пробам Rokkr нa Андроид ТВ без да мора да инсталирам од непознати ресурси... преку Browser на ТВ не сака да иснталира...
Јас баш вчера одново го инсталирав Rokkr на телевизор преку google chrome, од официјалната страна го симнав. После оди постапка како апк што се инсталира и после ја отвораш апликацијата и си пишуваш кај browser на празното место- huhu.to и си одиш понатаму. После малку почекуваш и готово, си гледаш филмови и канали.како да пробам Rokkr нa Андроид ТВ без да мора да инсталирам од непознати ресурси... преку Browser на ТВ не сака да иснталира...
Инсталиран Watched app на Sony 55XF9005 со huhu.to, сецкаат баеги каналите, а на мобилен и таблет е ок. Чудна работа...
мене ме интересира дали мобилниот и таблетот му се поврзани со кабел пошто не сецкаат?Дали ти е телевизорот директно поврзан со мрежен кабел или преку Wi-Fi ?
мене ме интересира дали мобилниот и таблетот му се поврзани со кабел пошто не сецкаат?
Директно е поврзан со кабел на switch (100mbps, таква мрежна има тв-то).Дали ти е телевизорот директно поврзан со мрежен кабел или преку Wi-Fi ?
Нормално дека не се поврзани со кабелмене ме интересира дали мобилниот и таблетот му се поврзани со кабел пошто не сецкаат?
Amazon Fire Stick ти е далеку подобар од Xiaomi стикот.
И ја имам.ксиаоми
само имам една забелешка
Добар е ама јазикот сам ми се менува на кореански... Сѐ се разбира во самите апликации, па откако ќе се олади го враќам на инглишЈас земав од ксиаоми топ е стикчето само имам една забелешка што не е 4к. Од другото сум презадоволен.
Кај мене никат се нама ставено на корејски усе од самиот сетуп е на енглишДобар е ама јазикот сам ми се менува на кореански... Сѐ се разбира во самите апликации, па откако ќе се олади го враќам на инглиш![]()
Исто и мене ме интересира ова, може и од рапид иптв (веројатно се сметаат како подобар иптв?) некој реселер да препорачате, колку пари плаќате ако не е тајна?Препорачајте некое стабилно IPTV.
Земав од али супер беше некое време, ама сеа почна многу често да прави проблеми.
Исто и мене ме интересира ова, може и од рапид иптв (веројатно се сметаат како подобар иптв?) некој реселер да препорачате, колку пари плаќате ако не е тајна?
Или пак ако имате некој друг извор/информација каде може да се купи?
Јас лично, повеќе сум заинтересиран за спортските канали да бидат 50/60fps и евентуално македонски/ех-ју за по дома пошто планирам да ја исклучам кабловската целосно.
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден