bristlebac
hello world
До сега требаше да има Windows 20 а не 11

До сега требаше да има Windows 20 а не 11![]()
Епа да им предложиме EA да го прави Виндоусот, секоја година ќе има нов заедно со ФИФА.
Велат дека нема. Стартот во центар е Windows 10X, ова ќе биде различно како што разбрав.Само да нема ретардиран Старт на средина и главна новина да не се нови икони
Ми се допаѓа ова како изгледа особено темната тема.
Побавна...?Засега многу ми се допадна сетапот и звуците. Исталацијата ако е олку брза на виртуелка тогаш во реалност што ќе биде.
Ја пак се разочарав... пак е нецелосна. Пак фали интеграција на старион Control Panel, Properties, некој такви работи што ме иритираат.
Побавна...?
Не го забележав тоа, спомнаа дека ќе нема Control Panel?
Многу побрза. Додуша вториот пат виртуелката ја наместив на UEFI затоа што на MDL прочитав дека се активирал ако е наместен на UEFI со Secure Boot и генерички клуч од Windows 10..што не беше вистина.Побавна...?
Не го забележав тоа, спомнаа дека ќе нема Control Panel?
Еве, ај, не се мачи.
Toa, тоа. Така би било.Или можеби едноставно ќе го пласират незавршен па корисниците да си ја траскаат главата и да изиграваат бета тестери.
Кој како ќе се снајде...На скришншоти кариера изгради и пола лајкови ти се од тоа бе!![]()
Од MDL форумитеНа постар лаптоп неможам да го инсталирам, 11 бара TPM 2.0, кој постари уреди го немаат ... дали вака ќе го пуштат Microsoft што ќе направи да неможе да се инсталира на огромен број уреди?
To avoid setup TPM error, you need to download the appraiserres.dll
on the website dllme dot com and exchange it with the one in the "sources" folder of the iso image.
Ако чепкале нешто во БИОС или ако има ретардирани матични што го гасат по дифолт.Ова со TPM-от им се појавува и на други со понови конфигурации.
Холи шит сеа видов дека ни на десктопов немам. Мора да е некоја заебанција со протечениов билд, нема шанси таков услов да стават.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден