Sparkplug folf
hello world
- 5 јануари 2021
- 362
- 280
Има евтини пакети копчиња и додатоци за тастатури во Скопје?
Еве на Ducky сетот е перфектен, ама нема од каде да се нарача без DHL / FedexBacklit, освен оние на g.skill и нема да најдеш квалитетни. Сите звучат лошо. Кога би го жртвувал беклитот, одма ќе ти препорачам топ капачиња за солидна цена. Ете, зирни ги сетовите на AKKO, ги има на алиекспрес.
Здраво децки дали можам да најдам лубрикант за свичови во мк ? Ми треба за springs-oт квичат по некат.
Со вазелниабе Брилијант Масло и се е како подмачкано![]()
Има ли голема разлика какво ке земам ?Не. алиекспрес, keygem или candykeys.
Од тоа што го гледам достапно за нарачка, веројатно ќе пробам некој од AKKO сетовиве.Backlit, освен оние на g.skill и нема да најдеш квалитетни. Сите звучат лошо. Кога би го жртвувал беклитот, одма ќе ти препорачам топ капачиња за солидна цена. Ете, зирни ги сетовите на AKKO, ги има на алиекспрес.
Супер се. Нема shinethrough ама се ептен квалитетни, ем doubleshot. И тој ASA профилот е одличен!Од тоа што го гледам достапно за нарачка, веројатно ќе пробам некој од AKKO сетовиве.
Не мораш посебна пена, земи од Гуматерм гума. Само пази на дебелина и гледај да немаш многу притисок на PCBто ко ќе ставиш од гумата внатреЗа звучна изолација внатре во тастатурата купувате некоја посебна пена или користите нешто што се наоѓа кај нас по продавници?
Ѕирни го видеово на конкретниот timestamp за гето мод. Изолацијата има понежен, попријатен звук. Гумата е добра опција, ама при изолацијата ми даваше некој чуден звук. Дефинитивно пробај и со двете па одлучи си што преферираш.За звучна изолација внатре во тастатурата купувате некоја посебна пена или користите нешто што се наоѓа кај нас по продавници?
Од Гуматерм кога ќе бараш кажи им микропореста гума ја имаат во ролна, 3 мм им е најтенката и е најарна (најлесна за сечење) за утишување на тастатурите.За звучна изолација внатре во тастатурата купувате некоја посебна пена или користите нешто што се наоѓа кај нас по продавници?
Model O Wireless да не знаете кај нас дали има некаде? Ако нема, која е најдобра страна за порачување? (брзина на шипинг, износ за шипинг, итн.)
![]()
Model O Gaming Mice - Lightweight, Ultra-Fast | Glorious Gaming
Discover the award-winning Model O family. Featuring a symmetrical shape, ultralight weight, and six-button design, it's versatile for palm, fingertip, and claw grip styles, and ideal for FPS, MOBA, and Battle Royale games.www.pcgamingrace.com
Барав соодветна тема, немаше нажалост, а голем број од корисниците во ОВАА тема го имаат маусот, па си реков најблиску до тоа што ми треба. Благодарам инаку.Малку си ја згрешил темата, ама барај во Анхоч или Нексио. Ако немаат ни едните ни другите, мислам дека може да го порачаш од официјалниот сајт.
Барав соодветна тема, немаше нажалост, а голем број од корисниците во ОВАА тема го имаат маусот, па си реков најблиску до тоа што ми треба. Благодарам инаку.
Нексио сигурно имаат, Анхоч моментално изгледа неамаат на залиха мауси од Glorious на сајтот (што не значи ако прашаш кај нив во дирекција дека нема да ископаат од магацин нешто, само се спори на враќање на е-маил во споредба со Нексио).Барав соодветна тема, немаше нажалост, а голем број од корисниците во ОВАА тема го имаат маусот, па си реков најблиску до тоа што ми треба. Благодарам инаку.
Дали некој досега порачувал ДИРЕКТНО од Keychron? Таа на CandyKeys што ја гледав од Keychron ја немаат, а ја има сток на главната Keychron страна. @MadBuldog ти си со страниве поупатен. Праќаат Keychron нивната страна до ѓупштанава?

Да не ја чекам со месеци ама од Али ако порачам.Праќаат, ама шипингот на веб страната е поскап од на нивната страна на AliExpress.
Плус на Али можеш да се договориш да ти напишат помала вредност на пакетот
Негативното е што на Али ги нема сите продукти од официјалниот сајт.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да не ја чекам со месеци ама од Али ако порачам.
Паметно. Валјда исто ќе постапам.Јас порачав од Али, модел К4, и стигна за помалку од еден месец.
Плус се договорив да пишат value од $30 и пројдов без никакви дополнителни трошоци.
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден