Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

GunnerMkd

hello world
29 ноември 2017
85
120
Скопје
Затоа што си Gunner ваљда, не знам друго што би одговорил. И не реков година дена него повеќе од година дена...
муабетот ми е не постои некој продавач ако си задоволен да купиш пак од него барем од мое искуство ,твојов линк е топ добар продавач плус 20 евра за 15 месеци и тоа на 3 уреди ,добра препорака

Zvone Boban

hello world
24 октомври 2019
62
38
муабетот ми е не постои некој продавач ако си задоволен да купиш пак од него барем од мое искуство ,твојов линк е топ добар продавач плус 20 евра за 15 месеци и тоа на 3 уреди ,добра препорака
Ок, со таков муабет може да продолжиме. Земав пред повеќе од година дена и работеше одлично. Истече периодот оваа недела и побарав неколку тест линии од кои една беше идентична со старата, со истите канали. Тоа е оваа што ја препорачав, веќе недела дена тера без проблеми. И да, од Али се така да гаранции нема али па не се големи пари.

GunnerMkd

hello world
29 ноември 2017
85
120
Скопје
Ок, со таков муабет може да продолжиме. Земав пред повеќе од година дена и работеше одлично. Истече периодот оваа недела и побарав неколку тест линии од кои една беше идентична со старата, со истите канали. Тоа е оваа што ја препорачав, веќе недела дена тера без проблеми. И да, од Али се така да гаранции нема али па не се големи пари.
листите и продавачите ги нема ама си тераат каналите не сум имал проблем ,сеа ептен ако ти треба нешто помош или да пишеш на некој нема да можеш ама не сум имал потреба до сеа ,обично ако ја симнеш м3у листата знаат да застарат линковите и само треба да ја симнеш одново со апдејтирани линкови ,или ако ја внесеш урл адресата во плеер или со јусер и пасс тогаш сама си се апдејтира

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.150
3.023
Дали е истиот продавач? Дали од кога ја снемува продавницата ти функционира листата?

Zvone Boban

hello world
24 октомври 2019
62
38
Дали е истиот продавач? Дали од кога ја снемува продавницата ти функционира листата?
Првиот пат земав на година дена. Не знам дали постои продавачот али листата работеше потполно функционално година и месец дена. Не се ни трудев да го барам пак бидејќи знам како функционираат а и ја земав преку некоја посебна понуда на некој reseller. Сега случајно налетав на тест листа со потполно идентични листи на канали и до сега нема никакви проблеми.

Misko6000

user
5 април 2015
1.131
1.005

Тера повеќе од година дена, има се што треба да има...
Не ми дава испорака за Македонија,треба да го контактирам продавачот или? Не можам да го платам додека не му ставам друга адреса.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Zvone Boban

hello world
24 октомври 2019
62
38
Не ми дава испорака за Македонија,треба да го контактирам продавачот или? Не можам да го платам додека не му ставам друга адреса.

Ќе добиеш линк во самата апликација, јас добив за неколку часа, така да земјата на испорака е небитна. Можеш да ја смениш во својот профил, мислам дека ќе биде доволно. Евентуално некој поискусен да помогне со совет, јас не сум во МКД.

Zvone Boban

hello world
24 октомври 2019
62
38
листите и продавачите ги нема ама си тераат каналите не сум имал проблем ,сеа ептен ако ти треба нешто помош или да пишеш на некој нема да можеш ама не сум имал потреба до сеа ,обично ако ја симнеш м3у листата знаат да застарат линковите и само треба да ја симнеш одново со апдејтирани линкови ,или ако ја внесеш урл адресата во плеер или со јусер и пасс тогаш сама си се апдејтира
Да, битно е да се спомене тоа. Јас користам IPTV pro и Perfect player каде што се впишува линкот и самите апликации ги апдејтаат каналите. Ако се симне листата како фајл, треба да се симнува од истиот линк почесто.

GunnerMkd

hello world
29 ноември 2017
85
120
Скопје

не сум пробал ,ама државата у овој случај не ти е важна затоа што ништо не ти испорачува по пошта..ќе ти пише порака или маил ,така да одбери било која држава

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.150
3.023
Пробав и јас и не може да се купи од тој продавач ако ти е наместена Македонија.

artweb

user
5 март 2012
1.428
709
Скопје
artweb's setup  
Processor & Cooler
I5 6500 3,2Ghz, 6mb cache
Motherboard
HP EliteDesk 800 G2 795970-001
Storage
Patriot Blast SSD 120gb
RAM
8 DDR4 2133mhz
Video card
Intel GPU on board
Case
HP EliteDesk 800 G2 Tower case
Mouse
Gigabyte AIRE M60
Keyboard
A4Tech
Monitor
LG 24MB56HQ-B
OS
Windows 10

Zvone Boban

hello world
24 октомври 2019
62
38

dextermkd

read-only
30 март 2019
24
9
Користам Smart Iptv aпликација на лг тв. Кога пробувам да поставам листа која е доста поголема со канали не сака да ја прочита испаѓа дека не чита големи листи. Пробав и со аплоад на листата претходно спуштена како фајл исто се мачи и рестартира. Дали има некоја финта за вакви поголеми иптв листи?

28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Користам Smart Iptv aпликација на лг тв. Кога пробувам да поставам листа која е доста поголема со канали не сака да ја прочита испаѓа дека не чита големи листи. Пробав и со аплоад на листата претходно спуштена како фајл исто се мачи и рестартира. Дали има некоја финта за вакви поголеми иптв листи?

save online пробај, кога ја убацуваш листата.

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

GunnerMkd

hello world
29 ноември 2017
85
120
Скопје
секаде го прави истото ,дури и на десктоп му треба време да ги учита .решение ти е да направиш друга помала листа со каналите што ти се омилени на пример за да ја учита побрзо

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Ako listata tie kako listive od ali,po 10mb,na Siptv app, tesko deka ke raboti ke koci na taa app raboti ok se sto e do max 3mb lista
probaj so duplex app tamu enma da ti koci...imas 7dena test

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
На скоро сите LG телевизори, има проблем со поголеми листи, не ги вчитува или споро работи.
Кај самсунг пример и 2-3 листи да ставиш од 30 MB, нема проблем воопшто.

dextermkd

read-only
30 март 2019
24
9
На скоро сите LG телевизори, има проблем со поголеми листи, не ги вчитува или споро работи.
Кај самсунг пример и 2-3 листи да ставиш од 30 MB, нема проблем воопшто.
Листата е 70 мб. А на самсунг исто порано имам пробано исто оваа апп воопшто не ги чита големите листи, мислам дека оваа апликација има проблем за големи листи

krema

OG
24 јуни 2009
15.749
15.841
youtu.be
Прочистете ги листите од каналите што не ги гледате и ќе се намали фајлот, практично си правете ваша листа со фаворити.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
Листата е 70 мб. А на самсунг исто порано имам пробано исто оваа апп воопшто не ги чита големите листи, мислам дека оваа апликација има проблем за големи листи
Што чудо од листа е таа 70 МБ :eek:o_O

членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно