TodoT
hello world
Ne be brat ... Od forumot posto ne znaev koja beshe lozinkata .. i na kraj se si dojde na svoeПоздрав,
него не разбрав од што паузираше, од електроника или од тутун?![]()
Ne be brat ... Od forumot posto ne znaev koja beshe lozinkata .. i na kraj se si dojde na svoeПоздрав,
него не разбрав од што паузираше, од електроника или од тутун?![]()
чекај, што?нешто ќе ги добие сите нобелови награди од првата до последната ретроактивно.![]()
чекај, што?
Предлог за вага ? Додуша планирам да е користам за медикаменти и бебешка храна, ама мислам дека овде ќе добијам најдобар одговор за прецизна вага до 2 кг. Или мале се овие прецизниве ?
@Todo T го знам лично и ми е добар пријател. Тоа Wismec ot е топ. Исто и танкот го земавме во исто време четворица од кој тројца го имаме плавиот Zeus,а Todo T го зема црниот најубав. Инаку кај мене е првиот Wismec RX200 во МК,му фалат шрафови делчиња ама работи како првиот ден.висмек ти е тоа врака? Лоши ривјуа читав, ама гледам кај тебе нема гајле. ...
Да Wismec RX 2/3... Тој што пишува лоши ревјуа за Wismec нема ни тестирано. Овој го користам 3та година и е струја... имам уште неклку други амановој ми е омилен и секогаш со мене. Знае Микивисмек ти е тоа врака? Лоши ривјуа читав, ама гледам кај тебе нема гајле. ...
Ете Мики одговори@Todo T Исто и танкот го земавме во исто време четворица од кој тројца го имаме плавиот Zeus,а Todo T го зема црниот најубав. Инаку кај мене е првиот Wismec RX200 во МК,му фалат шрафови делчиња ама работи како првиот ден.![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Фала за советите, а за овие жициве како fused clapton alien juggernaut... итн. Дали овие се нешто подобри од обичиве кантал нихром бидејќи вечерва планирам да нарачувам жица, а разликата е само 2 долари. Да го користиме попустов![]()
На тебе ме потсети сликава^Гарант на сардина вкусот![]()
Шо е финтата незнам !?
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE COMBO (USB-A) 90W (data cable Type-C 100cm included), BHR07ZBEU
1.480,00 ден