Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• noviot
    noviot реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Смешни слики/видео клипови со лол лол.
    Екшн..:).
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Oktar во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Абе и мене ми викаа немаме место, ама кога го купив апаратот, го сместивме некако и тоа е :D :D :D
  • road_runner
    Глупи правила, зошто да имам одреден број мислења за да лајкнам пост, нема поента...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Кафемат што да купам.
    Абе и мене ми викаа немаме место, ама кога го купив апаратот, го сместивме некако и тоа е :D :D :D
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на gokica во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Благодарам. Не е дека не сум те послушал. Само ја одложив набавката за неодредено време :) Благодарам и тебе. Ова изгледа одлично и во...
  • Taurus
    Taurus реагираше на мислењето на gokica во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Благодарам. Не е дека не сум те послушал. Само ја одложив набавката за неодредено време :) Благодарам и тебе. Ова изгледа одлично и во...
  • gokica
    gokica одговори на темата Кафемат што да купам.
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Taurus во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    @gokica моја препорака за вакво нешто, без да се замараш. Јас го имам овој модел, сега гледам е најавен некој понов модел... Претходно...
  • Mar tiN
    Mar tiN одговори на темата А1 Оптика.
    Ти си во принцип на телеком , само сметка плаќаш на A1.
  • Taurus
    Taurus одговори на темата Кафемат што да купам.
    @gokica моја препорака за вакво нешто, без да се замараш. Јас го имам овој модел, сега гледам е најавен некој понов модел... Претходно...
  • Abkanis
    Abkanis одговори на темата А1 Оптика.
    Јас сум на опрема од Телеком, реон Охрид. Брзините се реални, е сега незнам дали е до конекцијата или до Steam ама, кога спуштам нешто...
  • Ron26
    10 години ќе го работам мојот S23 Ultra, третиот роденден веќе го прославивме :coffee:
  • null_ptr
    null_ptr реагираше на мислењето на petkotrajko во темата DSL кабел со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Значи да не останам должен, еве денес конечно го завршив намисленото, па да пишам, со цел да има некоја завршница (ич не ме бендисуваат...
  • boksata
    boksata реагираше на мислењето на Delicon во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Очигледно некој го користел, а и изгледа го подмачкал brew group-от кај шо не треба.
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на Magical во темата А1 Оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Дали некој користи оптика од А1, преку опрема на Телеком, и дали брзините што ги нуди А1 500/500 се реални или кога оди преку Телекомска...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно