Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Desktop PC : Ryzen 3100, 4x4gb 16gb ddr4, 580 8gb, 256gb nvme, 750w psu. со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Шо конфигурација е бре ова? Без име... Само луд таква купува. :p :D Шала на страна, уште и држи гзот на графичкава, со истава и со...
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Оф скрос.
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на Sharlovski во темата 970 EVO Plus m.2 ssd со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Потписот на zemakius "Scam or be scammed" влева самодоверба при размена на добра.
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата 970 EVO Plus m.2 ssd.
    Ќе ве молам сугестии за цена за некого да не се уплаши. Има место за разговор. Јас знаев дека треба стручњаците некако да се му се фрли...
  • Ervo
    Ervo одговори на темата Apple Pay во Македонија.
    Скоро спремно, најверојатно од Вторник официјално. https://www.sparkasse.mk/mk/private-clients/digitalni-uslugi/apple-pay
    • 1786696803284.png
  • igor_igor
    igor_igor реагираше на мислењето на Pane24 во темата ИТ хорор со wow wow.
    На скоро сите 50хх серија е така, особено појаките модели. Ништо чудно нема на сликата ( инаку се вика Thermal Putty ) . View...
  • igor_igor
    igor_igor реагираше на мислењето на krema во темата ИТ хорор со wow wow.
    Мењал паста и после тоа не му работела графичката. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на DrMTR во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ке биде пак беља работа.. 1786695446
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на thrw во темата Телекабел оптички пакети со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Јас имам и Телеком и Телекабел, работава е дека во тој момент Телеком ми падна зошто се скина кабелот од бандерата бидејќи од општинава...
  • Ron26
    Митсубиши никој не сака, сите Вивакс и Мидеа :(
  • Ali G
    Ali G реагираше на мислењето на Manis во темата Царинска тарифа со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    И да ја вратиш таа книга. Нема да може никој да ти рефундира данокот што си го платил.
  • Insanious
    Insanious одговори на темата ИТ хорор.
    porano ne se koristelo, ali sega na novi se koristi ali toa ne e bas termalna pasta nego kako sto kaza Pane thermal putty drug materijal...
  • kolesk
    kolesk одговори на темата ИТ хорор.
    @Daniel86 Ти, како поранешен вработен во Gigabyte, потврди ни - дали навистина е потребно да се користи толкава количина паста?
  • DeJaVu
    DeJaVu реагираше на мислењето на Lokvan во темата Ebook Readers со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Идејата за универзален фирмвер е добра, но CrossPoint не поддржува многу уреди - на една рака се бројат. На крај за ебук-ридер се важни...
  • F
    fcwizard одговори на темата Алат за градина.
    Колкава површина имаш за косење? И јас користам електрична косилка за површина од околу 80м2, не е Villager, ама ако го држиш ножот...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно