Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Ron26
    Ron26 одговори на темата Temu.
    тие мислам мик мик ги носеше
  • M
    Ја добив Горд Јунак и некако баш ми се свиѓа името дури ми е жал да го менувам :)
  • M
    Фаза 1: Идеја и концепт Првичната идеа започна пред околу 3 можеби 4 години кога се појави зборле.мк. Како голем фан на Wordle а воедно...
  • gokica
    https://www.ea.com/sales/deals/games_onsale_undermax EA го продала кучата и пушта огромни попусти, може да си најдете нешто безвезе за...
  • petkotrajko
    petkotrajko одговори на темата DSL кабел.
    Да, и таа опција ми е во игра.
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на marv во темата DSL кабел со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Протни кабел за струја тенок до таму. Некој 2*0.5 ништо повеќе не ти треба за тој модем и рутер. Или играј со мрежен кабел и конектори...
  • DeJaVu
    DeJaVu одговори на темата Stremio.
    Јасно, чекор напред за нувија и стримија. Ако не ти работи бар да не се чудиш дали е до дебридот или до хостерот на инстанцата, место 2...
  • Enquito
    Enquito одговори на темата Stremio.
    Да воглавно тоа, исто така имаш и контрола околу кеширањето, пример може да ставиш 1ГБ бо рам да ти биде, па така нема да ти застанува...
  • DeJaVu
    Се слагам со колегата - само наместо резистор кој би требало да биде огромен и да зрачи и троши значителна енергија - поелегантно...
  • DeJaVu
    DeJaVu одговори на темата Stremio.
    Кој проблем точно го решава таа апликација? Од тоа што прочитав овде и колку разбрав го прави истото што и Nuvio или Stremio само што...
  • Enquito
    А да заборавив да пишам, ова не е за локални фајлови, туку само за стриминг на фајлот, преку торентот.
  • F
    FatCat одговори на темата Stremio.
    незнам дали за следново прашуваш, филмови серии што имаш на пц да ги стримаш на тв преку некоја апп? ако е тоа, плекс е поедноствавно не...
  • Enquito
    Па нема некое посебно упатство, се инсталира апликацијата, па потоа се отвара веб интерфејс, каде можеш да додадеш торенти, па сето тоа...
  • DeJaVu
    Не знам многу многу формули и закони, али можам да ти кажам дека колку струја ќе влече диодата зависи од волтажата. Ако максимумот им е...
  • 123456
    123456 одговори на темата YouTube Premium.
    На шилдоф 2 пат во рок од 2недели јутјуб прави проблем скока сликата сам пушта песни,данлиското не реагира, морам унистал па пак одново...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно