Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Freddy_Krueger
    Ако платам 3500 евра за 5060, сам ќе си ставам ортома на вратот и ќе си ги скратам маките
  • Luca Toni
    Здраво Да ми препорачате сервис за тротинети, за модел Xiaomi
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Ron26 во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Некако скапо станува Тему за поскапи ствари. Dji mic mini 2 со два микрофони и тапа ресивер му тражат 7000 денари. Јас на Али го земав...
  • Ron26
    Ron26 реагираше на мислењето на gokica во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    И јас забележувам дека Temu не е повеќе компетитивен и ефтин за низа на производи за кои сум се заинтересирал.
  • gokica
    gokica одговори на темата Temu.
    И јас забележувам дека Temu не е повеќе компетитивен и ефтин за низа на производи за кои сум се заинтересирал.
  • FikanA
    Море муциња можи 5080 спие внатре од кај да знајме шо има, кој видел слика па да кажва колкава му е цената мала голема ова она. Ај...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Temu.
    Некако скапо станува Тему за поскапи ствари. Dji mic mini 2 со два микрофони и тапа ресивер му тражат 7000 денари. Јас на Али го земав...
  • И
    Море муциња можи 5080 спие внатре од кај да знајме шо има, кој видел слика па да кажва колкава му е цената мала голема ова она. Ај...
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на gokica во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Да, тоа е навистина висок износ. Можеби за производ кој подлежи и на плаќање на царина, има дополнителни трошоци поврзани со самото...
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на Manis во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Мислам дека и ЕЛС наплаќаа одредена сума во смисла на "шпедиција" зошто последен пат ми наплатија ЦАРИНА/ДДВ 3800 денара(што е навистина...
  • FikanA
    FikanA одговори на темата Genesis Seaborg 300.
    Ајде уште еден bump
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на Astro во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Па оди земи ги правосмукалките! Некој ти ги платил, земи ги ќе ги шитнеме!
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на CBB_6 во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    а најдоброто да се сториш со правосмукалки !
  • noviot
    noviot реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Филмови и серии со не се согласувам не се согласувам.
    Ајдеее, филмови за Pong, Asteroids, Missile Command??? Забега холивуд...
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Да, тоа е навистина висок износ. Можеби за производ кој подлежи и на плаќање на царина, има дополнителни трошоци поврзани со самото...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно