Да, има опција, се прерадвав
По дифолт е у средина.
Иначе десен клик на taskbar дава само taskbar settings.
Лошооо, task manager сум навикнат од тука, да гасам/палам срч, да гасам палам нов скапан ведер виџет, па и лок д таскбар...
Драстична визуелна разлика прават заоблениве рабови a навидум ситна промена. Значи 11-ка ќе биде сепак а, не ја отвори за џабе @Astro темата![]()
Да, има опција, се прерадвав
По дифолт е у средина.
Лошооо, task manager сум навикнат од тука, да гасам/палам срч, да гасам палам нов скапан ведер виџет, па и лок д таскбар...
Massgravel на Github.Не ми успева да го активирам. Ако знае некој нека каже. Гледам на MDL го имаат активирано
Користев, одамна. Не знам зошто полесно ми стана десен клик на taskbar.Не користиш ctrl + shift + esc како ПРО? Ја изгубив цела почит...
Не џабе Епл ги имплементираше пред неколку години заоблените рабови.![]()
не се викаше ова web 2.0 таму некаде во 2000та ?Не џабе Епл ги имплементираше пред неколку години заоблените рабови.![]()
Дали сериозно не можевте да најдете друга мана се фативте за заоблените ќошови, па као е копија од друг не знам што? MacOS да не имаат патент поднесено за заоблени ќошови или што? Или еднаш веќе видовте 90 степени ќошови па мора сега така до умирање да се тера?
Така де, XP имаше заоблени ќошиња. А KDE да не збориме што се имаше пред Win и Mac заедно.
Погледнете го атачментот 101852
Здраво
Имам лаптоп купен со прединсталиран Windows 10. Сакам да купам лаптоп без оперативен систем (има опција и со и без windows 10 ). Дали може да се префрлам со лиценцата на новиот лаптоп ? (Само да си инсталирам 10ка и да го внесам активацискиот код од моменталниот лаптоп ). Инаку моменталниот лаптоп не планирам да го користам повеќе.
Благодарам
Поздрав
Фала многу. Не знам каде има лајк да стиснам па морам вака да реагирамНе. Таа лиценца званично умира со тој лаптоп. Чим е прединсталиран немаш ни активациски код нит ништо. Имаш дигитална лиценца врзана за таа машина.
Sent from Телефон using Tapatalk
Врзи ја таа лиценца за твојот акаунт па потоа за активација прави им се мутав на Microsoft Македонија дека ти прегорела матична плоча па сервис дрн, дрн...Фала многу. Не знам каде има лајк да стиснам па морам вака да реагирам![]()