Како сакаш така го местеш. Имаш сигурно преку 20 опции на мелодија избор. Имаш и новогодишна опција. Ти сам си местеш сам си поднесуваш колку галсно да биде.
Ова е далеко од хорор филм. Квалитет пред се. Не е како од тие на пазарче што ги продават.Абе знам дека има повеќе опции за бирање на мелодија, затоа и прашав какви им се рингтоновите (како звучат).
Јас имам нешто слично земено од пазар (внатрешната единица се исто така боцка во штек, а прекинувачот е со батерија), но мелодиите што ги има се како од некој хорор филм![]()
Абе знам дека има повеќе опции за бирање на мелодија, затоа и прашав какви им се рингтоновите (како звучат).
Јас имам нешто слично земено од пазар (внатрешната единица се исто така боцка во штек, а прекинувачот е со батерија), но мелодиите што ги има се како од некој хорор филм![]()
Џапај го овој:Собен термометар од Али да ми предложите?
Собен термометар од Али да ми предложите?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не е за мобилен, поубава ќе земам од 64гб минимум, ова ќе оди во апарат. Само од кој store да ја земам тој првиот не носи за МК, а на овој подолу не би му верувал поради ова:
Не е за мобилен, поубава ќе земам од 64гб минимум, ова ќе оди во апарат. Само од кој store да ја земам тој првиот не носи за МК, а на овој подолу не би му верувал поради ова:
Продавачот не се ни замара да одговори на лош рејтинг.![]()
![]()
Најверојатно ке биде овој продавач:
SanDisk 100Mb/s Micro SD card 16GB 32GB 64GB 128GB 256GB Class 10 U3/U1 microSD TF card Flash TF Card Memory Card for Computer-in Memory Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Испратено од SM-G950U1 преку IT.mk форум апликација
Картичка од 64гб ми треба за камера, од кај овај продавач ќе порачам.Опет криво.
Така ти е кога не ги читате групиве...
Поодамна беше спомнат овој продавач за мемориски производи courtesytrading on eBay
Не е на али, оригинали продава, многумина одовде се подновија од него, праќа спреку поштата на хонгконг пингпонг дингдонг и ти доаѓа писмото за најмногу две недели. Ама најмногу. Најчесто и побрзо.
На GearBest е моментално $36. Уште неколку дена.Картичка од 64гб ми треба за камера, од кај овај продавач ќе порачам.
Да ми препорачате продавач за Raspberry Pi 3?
Картичка од 64гб ми треба за камера, од кај овај продавач ќе порачам.
Да ми препорачате продавач за Raspberry Pi 3?
Безжично ѕвонче со минималистички дизајн. Не треба ни батерии ни ништо, само го ставаш во штекер а копчето го лепиш пред врата и функционира топ.
Погледнете го атачментот 59047
Мојто е во ваква форма. Го препорачувам на секој. Многу добра и корисна работа и одлично личе.
Kinetic Electronic Waterproof Wireless Doorbell No Battery Need Led Light Smart Home Digital Door Bell 220V With 38 Ring Button-in Doorbells from Home Improvement on Aliexpress.com | Alibaba Group
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден