The_EvilLord
hello world
- 26 октомври 2019
- 237
- 193
Постои кракната верзија од играва?Најдов нешто ама изгледа кракот не работи,со оглед на тоа што е веќе 2 години стара би требало да има негде.Ако некој нешто има најдено ве молам споделте 
Тоа и ми е муабетот,кога сите AAA игри се кракнати зошто не би била и оваа,само не ја бараме на право место изгледаПрема мом сазнањима не постои некракната игра, а да е постара од 6 месеци.
Тоа и ми е муабетот,кога сите AAA игри се кракнати зошто не би била и оваа,само не ја бараме на право место изгледа
Јас ја инсталирав чисто да ја пробам. Ама неам време за играње.Тоа и ми е муабетот,кога сите AAA игри се кракнати зошто не би била и оваа,само не ја бараме на право место изгледа
What? Си играл некогаш? Си гледал видеа? Не можеш да си подалеку од вистината. Мене ми беа потребни некои 60-70 саати да ја изиграм цела со се side quests и пак сум сигурен дека имав пропуштено некои. Оваа е една од најдобрите single player игри што ги имам играно, ако не и најдобрата. Со саат-два како што викаш, нема да стигнеш ни подобар коњ да си уловиш, а не па цела приказна да ја завршиш.За синглплеер кој трае, колку, саат-два!? Ова е пред се пвп и ко-оп игра па сеа за мултиплеер како ќе се игра? На пиратски сервери, каде те пинга кој како сака?
Фино е барем што може како демо да се изигра синглплеерот чисто да видиш дал ти фаќа око за да ја купиш или не.
Ова во топ 3 најглупи постови на сите времиња влага гарант.За синглплеер кој трае, колку, саат-два!? Ова е пред се пвп и ко-оп игра па сеа за мултиплеер како ќе се игра? На пиратски сервери, каде те пинга кој како сака?
Фино е барем што може како демо да се изигра синглплеерот чисто да видиш дал ти фаќа око за да ја купиш или не.

За синглплеер кој трае, колку, саат-два!? Ова е пред се пвп и ко-оп игра па сеа за мултиплеер како ќе се игра? На пиратски сервери, каде те пинга кој како сака?
али добро слични се 
Према мом сазнањима не постои некракната игра, а да е постара од 6 месеци.
Прво пиша тука па ја прочита другата тема или воопшто не ја прочита?Slusnam kreshnuvala na PC tocno li e?
Таму прочита, па дојде овде да потврди дали е точноПрво пиша тука па ја прочита другата тема или воопшто не ја прочита?
Зашто, знаеш, "слушнал" он дека нешо крашуела играва, па да си праша.Таму прочита, па дојде овде да потврди дали е точно![]()
Crackfix стави?Одлична игра, ама неможам далеку да стигнам бидејки пречесто ми крашува и го губам секој прогрес што сум го направил![]()
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден