Значи си седам и ми ѕвони телефонот и го гледам мојот број кревам 2 секунди и наеднаш исклучи,некој знае како е можно ова? Погледнете го атачментот 86416
Незнаат точно ,им пратив скриншот на емаил па ќе проверат иначе добив пак уште 4-5 повици ама не му кренав
A1,Таа од контакт центарот се запна до телефонот тие или до сим картичката ,првпат ваков случај имале утре ќе ме известатНа кој оператор си ?
Ако не е скам, можеби се случило од нивна страна грешка знае да се случи тоа.A1,Таа од контакт центарот се запна до телефонот тие или до сим картичката ,првпат ваков случај имале утре ќе ме известат
A1 не тестира 5гТестирањето на 5G прави хаос со базните станици.
Не спомнав дека А1 тестира.A1 не тестира 5г![]()
Да ја провериш сопругата каде врти у изолација? А и пред изолација...Имаат некој проблем со мрежата очигледно или не им е заштитена добро, па некој го користи тоа.
Пред некој ден, на сопругата и се јави непознат број и и кажа да престане да и врти, дека веќе неколку пати и ѕвонела.
По неколку минути се јав друг и се закануваше за истото, дека го барала неколку пати од тој број.
Ги контактиравме телеком, но не кажаа ништо посебно.
Ниту телеком во моментов тестира 5гНе спомнав дека А1 тестира.
Грешка,Ниту телеком во моментов тестира 5г![]()
Ај сподели го линкот со видеата да се образуваме и ние останатите.Одговорот од А1Погледнете го атачментот 86431
https://www.a1.mk/poddrska/-/help-support/topic/500000000012016Ај сподели го линкот со видеата да се образуваме и ние останатите.