kikomir
hello world
- 30 јуни 2015
- 192
- 220
Може да пишеш што проблем имаш со Pixel-от, и кој модел го користеш?Дали кај нас има некој официјален сервис за Пиксел телефони?
Бидејќи не се продаваат официјално во Македонија...нема ни официјален сервис. Но можеш да прашаш на местата каде неофицијално се продаваат, а тоа се Ледиком, Мобеликс и Анхоч дали таму можат да ти помогнат.Дали кај нас има некој официјален сервис за Пиксел телефони?
Fingerprint скенерот на телефонот откажа, хардверски проблем е 99%. Пиксел 6аМоже да пишеш што проблем имаш со Pixel-от, и кој модел го користеш?
Јас имам 8 Про, демек од Канада потекло. На Телеком имам 5Г, немам VoLTE, ако има Телеком воопшто. Инаку никаков проблем нема со нешто друго.Дали некој понов Pixel 8 ili 9 набавен во US или Canada работи како треба на нашиве мрежи, зошто гледам дека не се исти спецификациите и фрекфенциите?
Некој со искуство да напише?
Телеком поддржува 5G out of the box. Тестирано пред некој месец имам и пост низ тредов од screenshot. Само А1 нема и во неколку наврати ме направија глупав од техничка подршка поради што и ќе бидат заменети за 2-3 месеци.Pixel не подржува 5G од било која мрежа во Македонија, пред околу 3 години реагирав во А1 и добив стандарден одговор дека цело време ја прошируваат листата на подржани уреди и дека наскоро најверојатно и Pixel (6 pro) ќе добие подршка, но еве и после 2/3 години нема ништо а искрено мислам дека нема ни да се промени
На Пиксел 6 немав 5Г во МКД, во странство да.Pixel не подржува 5G од било која мрежа во Македонија, пред околу 3 години реагирав во А1 и добив стандарден одговор дека цело време ја прошируваат листата на подржани уреди и дека наскоро најверојатно и Pixel (6 pro) ќе добие подршка, но еве и после 2/3 години нема ништо а искрено мислам дека нема ни да се промени
Pixel не подржува 5G од било која мрежа во Македонија, пред околу 3 години реагирав во А1 и добив стандарден одговор дека цело време ја прошируваат листата на подржани уреди и дека наскоро најверојатно и Pixel (6 pro) ќе добие подршка, но еве и после 2/3 години нема ништо а искрено мислам дека нема ни да се промени
моето мислење: телефоните не треба да коштаат поише од 500$Мислење за новиот Pixel 9A?
не баш. Google ќе прават code dumps на секој release. но dev branch-овите нема да бидат јавни.
Од Mi8 се префрлив на Pixel7 Pro.Размислувам да земам Пихел 8а или 8/про, дали оваа генерација има проблеми со батеријата и багови, и колку време ќе има подршка со нови Андроид верзии, досега на Шаоми сум имал најмногу 2 или 3 верзии максимум надградби.
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден