Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Официјална тема за IT.mk v6.0

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.290
5.269
Скопје
hackitfree.github.io
Прашање во врска со ова: „барем 15 добри рецензии“ за да може човек да огласува. Често продавам (зависно кога ми е потребен апгрејд) и досега не сум начекал проблем со никого, но, исто така не сум побарал рецензии. Ќе треба да копам по претходни пораки и да контактирам членови да ме рецензираат за да продолжам тоа да го правам? Исто така како изгледа таа рецензија и по кој медиум се дава/добива?
Рецензии не би требало човек да мора да прави. Секој од нас гледајки видеа ќе налета на нешто ново - или ќе работи на нешто и ќе најде некое добро решение и сака да го сподели тоа за да помогне на другите .. Со сила убавина не бива...;)

risto.muchev

read-only
6 август 2010
7
1
Верзии ли се верзии ±10 години

Атачменти

• Screenshot 2021-11-15 at 00.31.00.png
    Screenshot 2021-11-15 at 00.31.00.png
    121,5 KB · Прегледи: 80
  • ми се допаѓа
Реакции: D

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Додаден гиф кој ги означува премиум членовите.
Сребрена паричка за Basic можете да ја видите тука Екстерни дискови - 4ТБ
Златна за 1337 можете да ја видите на мојот аватар.

Поздрав.

Да се надоврзам...
Секој член кој има премиум членство на IT.mk, до неговиот аватар ќе има соодветна ознака, конкретно:
  • Basic премиум членови:
    coin-silver.gif
  • 1337 премиум членови:
    coin-gold.gif

Јавна благодарност на нашите први премиум членови @Rick00 и @Sharlovski кај кои може да ги видите ознаките во акција. :)

Со премиум членството на IT.mk (Претплата ⋆ IT.mk) покрај овие coins кои ви се вртат "над глава" добивате и други бенефити - како премиум содржини, големи попусти во Маркет ⋆ IT.mk и останати услуги. Наскоро ќе започне и месечниот giveaway за премиум членови и уште неколку други изненадувања за кои ќе напишеме и дадеме известување дополнително, одиме чекор по чекор. :)

Најважно од се со членството, го поддржувате IT.mk и ни помагате да го оддржуваме и подобруваме сајтот.

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.588
6.028
Битола
Може инфо што вклучува месечниот giveaway? Мерам бенефити за станување премиум член. Инаку овој гиф-от е всушност ова "Custom forum title"?

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Може инфо што вклучува месечниот giveaway? Мерам бенефити за станување премиум член.

Најголемиот бенефит е поддршка кон IT.mk и нашиот нов бизнис модел, се друго е споредно. j/k :)
Во сам старт за 3000 ден годишно, или 250 денари месечно или (топ шоп момент) за само 8.2 денари дневно со 1337 членство добиваш Hello World маица (за првите 100 членови) и 1337 маица по избор, тука одма ги вадиш парите. :)))

Шала на страна, да се докомплетира маркетот со плус производи деновиве пред Cyber Monday (за кој планираме попусти) ќе напишеме текст со објаснување и детали и ке споделиме. Генералните бенефити се тука Претплата ⋆ IT.mk) а деталите следат.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.764
6.475
SK
1637065825853.png
^ ^
Иконата во букмаркс тулбарот често има некоја точка/ознака во горниот дел од иконата... Мислев дека означува известување за нови содржини во надгледувани теми... Но се појавува често и без да има новости. На пример гледам ознака, отварам сајт и нема ново известување. Проверено на два одделни компјутери.

Прегледник: Вивалди 64-битен, последна верзија (хром база)

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.764
6.475
SK
Некогаш на отварање/refresh на уводната страна на форумот, на иконата (звонче) за нови известување иницијално има двоцифрена бројка која веднаш сама се губи.

Претпоставувам дека ова е поврзано со бројот на надгледувани теми со нови постови кои не ми се прегледани.

Не е некој голем проблем. Кога ќе имам време ќе побарам како на Вивалди да се исклучи комуникација на иконата од тулбарот, со форумот... Штом повеќемина не се пожалиле, најверојатно е нешто поврзано со Вивалди (или уште потесно, со мојата комбинација од екстензии/адони).

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.784
33.893
roka.mk
Некогаш на отварање/refresh на уводната страна на форумот, на иконата (звонче) за нови известување иницијално има двоцифрена бројка која веднаш сама се губи.
Ова е веќе решено, пробај со друг прелистувач или со чистење на кеш.

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.573
Дали членовите што се тука по 12-13 години и допринесоа заедницава да дојде на ова ниво што е сега, со теми, туторијали, дискусии, помош на други членови итн. ќе добијат дел од кеш колачот?

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.589
6.863
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Браво за системот за коментари под статиите, конечно еден единствен логин и за форум и за коментари. Се надевам дека сега ќе се зголеми бројот на коментари, претходно не служеше за ништо кога требаше да се пополнат 3000 полиња за да оставиш еден коментар.

1637080573357.png

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Икончето е океј, но можеби подобра идеја да е статично, наместо да е анимирано? Додека читаш нечиво мислење, одзима внимание.

и ја да уфрлам свои 50 центи.
  • Basic премиум членови:
    coin-silver.gif
  • 1337 премиум членови:
    coin-gold.gif

• ми се допаѓа
Реакции: D

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Дали членовите што се тука по 12-13 години и допринесоа заедницава да дојде на ова ниво што е сега, со теми, туторијали, дискусии, помош на други членови итн. ќе добијат дел од кеш колачот?

Кеш, кеш, кеш.... бидејќи многу има, ќе ти одговориме за некоја година да го преброиме.

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Браво за системот за коментари под статиите, конечно еден единствен логин и за форум и за коментари. Се надевам дека сега ќе се зголеми бројот на коментари, претходно не служеше за ништо кога требаше да се пополнат 3000 полиња за да оставиш еден коментар.

Погледнете го атачментот 106250

Tnx, инаку сега може да се поврзат и теми од форумот со статии и дискусијата да се гледа, на пример види тука:

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.573
Кеш, кеш, кеш.... бидејќи многу има, ќе ти одговориме за некоја година да го преброиме.

Немора кеш, ама зошто лојалните членови не добијат нешто од бенефициите како оние што сакаат да ја купат лојалноста?

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Имате некоја груба проекција попустот на хардвер во кој интервал би се движел?

По огласи не продавам, маичкиве се само во машки варијанти, титули не ми се битни...

1337-retro-f.png
1337-define-f.png

deal-with-IT-f.png

Ќе бидат додадени и на производите наскоро како опција.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно